Semusserra Merhaba kızlar 20 hafta da cekilecek olan detayli ultrason icin izmirde doktor hastane onerisi olan var mi???
glnur90 Semusserra devlette sadece tepecik yapıyor. Aynı gün çektiler. Gebe polikliniğine ilk sıraya randevu aldım normalde yapmayacaklardı uzaktan gittiğimi belirttim öğleden sonraya çektiler
Syma95 Semusserra ben özel sada Hastanesi’nde yaptırdım 450 TL verdim ve 10 dk baktı hiç memnun kalmadım . Kesinlikle cenk gezeri öneririm özel polikligibi var geçen kuzenim ona yaptırmış 500 TL ve 2 saat incelemiş .
Ygmroglcn Semusserra canım ben çınarlı kdın doğuma gidiyorum ama 350 tl orada detaylı us ben alsancak mrda 200 tlye yaptırdım doktorda gayet güzel anlattı detaylı bir şekilde 🙏🏻Sağolsun öneririm yani ücret olarak dahada uygun
Bebikom_ Semusserra alsancakta soner recai öner e gitmiştim perinatolog 400 verdim kasım ayıydı sanırım. Yaklasık 45 dk falan a adan z ye herseyıne baktı pozitif bir dr ben cok memnun kalmıstım.
Demode glnur90 Bende internetten kadın hastalıkları ve doğum doktoruna randevu aldım Çarşamba randevum doktormu yönlendiriyor nasıl oluyor canım biraz anlatirmisin
Nisaakan_35 Özel çınarlı kadın doğum doktorum ahmet güler ama detaylıya anıl bey diye çok komik bir doktor baktı rahat 25 dk kontrol etti ücret değişebilir 350 liraya baktırmıştım
Buketcaliskan35 Nisaakan_35 aynen bende 10 gün önce gittim. Anıl bey gerçekten hem komik hem bilgili biri. Safra kesesinden midesine , göz bebeğinden , parmaklarına , herşeyine ama herşeyine bakıyor . Fiyatı da 350 TL hala.
Nisaakan_35 Herşeyine baktılar bu arada bir sürü resimde verdiler gönül rahatlığı ile randevu alabilirsiniz
glnur90 Demode gebe polikliniğine sıra aldım ben. Onlar yönlendiriyor diye biliyorum. 5 ve 10 numaralı odaları sanırım. Gittim sıram geldi detaylı ultrason için geldiğimi söyledim 1. Kat ultrason a gönderdi oradaki sekreter aynı gün olmaz dedi gece gel sıraya gir falan filan. Menemenden gittiğimi imkansız olduğunu tüp bebek ile hamile kaldım zaten bişey olur korkusu var içimde dedim sağolsun anlayışlı davrandı öğleden sonraya sıra verdi. Normal ultrason gibi bakılıyor.
Demode glnur90 peki canım sen nettenmi aldın randevuyu hastaneden mi birde nezaman gitmiştin hastaneye bu virüslerin olduğu zamanmi yani ona rağmen mi gece gelip sıraya girin dediler son olarak ta tahmini kaç dk sürdü ultrason ve memnun kaldinmi acaba :)
glnur90 Demode mhrs den sıra aldım. 10 hafta önce gittim şuan 30. Haftadayız. Normalde 10 15 dk sürüyor ama doktor dudağını net göremedi diye 3 defa girdim çıktım. İyi di doktor herşeyi görmeden bırakmadı. Baştan savma yapmadı.
hilalaykaba35 Özel Çınarlı hastanesinde Onur beye gidiyorum ama radyoloji uzmanı Anıl bey detaylı ultasonumuza baktı gerçekten çok iyi bir doktor baya tek tek anlattı inceledi tavsiye ederim 350 tldi biz şubat 1 de yaptırmıştık 20. Haftada
Degisken Tepeciğe haftamdan önce gittim detaylı ult için önce muayne oldum sonra detaylı çekebilirmiyiz dedim. Bir sor ult da gün varsa verirler ama zor dedi. Baktılar randevuları önümüzdeki 5 hafta dolu sonrada zamanın geçiyor dedi.erkenden gel sabahın 5 inde adını yazdır (ilk 3 kişimi neydi) o kadar alıyolar dedi. Hiç uğraşılcak şey değil. Ben alsancak mr a rand.aldım gittim tepecik yönlendirdi dedim.200 liraya çekildim.kurtuldum.
s_e_d_a Degisken nasıldı Alsancak mr acaba oradada doktor mu oluyor bunu yorumlamak için detaylı inceledi mi memnun kaldınız mı nekadar sürdü
yasemin535 Syma95 Bende sada hastanesinde yaptırmıştım ama 20 dk dan fazla bakıldı ve 250 tl artı muayene ücreti verdim
dilekkrtp35 Buketcaliskan35 ben sadada bi kaç hafta önce 250 tlye yaptırdım siz nasıl 450 tl ye yaptırdınız arada baya fark var çünkü herkesten farklı fiyat mı alıyorlar ki
Degisken s_e_d_a 15 dakika sürdü bir sorun olmadığı için erken bitirdi.bana 45 li yaşlarda bir kadın baktı.dr değil radyologdu
hilalaykaba35 Nisaakan_35 Evet inşallah bende doğumu Çınarlı da düşünüyorum normal de sezaryen de 2800 müş