Denizim Domatesimm kac haftaliksin canim? Ben eger yagli kizarmis biseyler yersem gece reflu oluyorum oamanniki yastikla hafif oturur pozisyonda yatiyorum iyi geliyor
pamuksekerinannesi Domatesimm Aynı dertten bende muzdaripim😞 Kesinlikle baharattan yağlı yemekten uzak durmalısın.. Akşam yemeğini olabildiğince erken yemeye çalış.. Bana süt ve maden suyu iyi geliyor.. Gece yemek yersem onlarda etki etmiyor ama😞 Allah yardım etsin cnm hepimize
Edirefp Domatesimm bana maden suyu ve soğuk süt iyi geliyor canım. Gece bende uyuyamadığımda hemen 3 yudum soğuk süt içiyorum biraz iyi geliyor
Yeliz123 Domatesimm benimde oyle 😔 artik kizartmayi baharati gectim ne yersem yiyim midem cok yanio bana bi tek gaviscon surup iyi geliyor
Minnosunannesi Domatesimm salatalık , yoğurt , leblebi bunlar yeterince hafifletiyor. Ben bu zamana kadar bu konuyla alakalı hiç ilaç içmedim zaten yeterince ilaç alıyoruz.
Yeliz123 Domatesimm evet ama baskada bi cozumu yok malesef sabredicez 😊 allahtan son duzlukteyim artik son 70 gun 😊 sizin kac gününüz kaldi
Domatesimm Yeliz123 benim de 90 gün 😊 doğru diyorsun. İnşAllah hayırlısı ile kavuşuruz yavrularımıza ❤😇
Domatesimm Minnosunannesi en iyisini yapıyorsunuz. Ben dayanamadığınız zamanlar özellikle geceleri içiyorum şurubu 🤦🏻♀️ Şükür geçti salatalık yedim 🙏🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻
NNeslihaNN mide koruyucu hap kullanıyorum ben doktorum verdi bide şurup bendede vardı fena şekilde şimdi çok rahatım