seda1anne karaduman havuç suyu içiyorum ben , bana da az görünüyor dedi doktorum 27 haftalığım , bi 5 gün içtim gittim fena değil işe yaramış dedi devam ediyorum
burcu1625 karaduman benim 19 haftamda gelmeye başladı o günden sonraa bol sıvı 3.5 litre su ve yatış verildi ne kadar az ayakta durursam o kadar az geliyor birde bol meyve 28 haftamdayım hala azalma olmadı bence deneyin
karaduman seda1anne Bende 2 gündür içiyorum canım havuç suyu akşam sabah olarak peki sende hiç akıntı halinde su geldimi fark ettinmi bende 25 haftalıgım yarın kontrolim var tekrardan gidicem bide 3litre su içiyorum günlük ben
seda1anne karaduman evet aynı şeyler bende de oldu bi an ıslandı iç çamaşırım su gibi bi iki kez , doktora da söyledim normal dedi , bende su içimini 3 litreye çıkarttım 1 haftadır havuç suyunu da gümde 1 bardak içiyorum
karaduman seda1anne Bendede oldu ara ara canım bugün yine oldu havuç suyu içmeye devam ediyorum inş artar
karaduman burcu1625 Armut yemekte iyi geliyomuş canım söyliyim havuç suyu iç istersen sende bi zararı yok nasıl olsa denemekte fayda var