Deletedmom262 Gulsum_coskun 25 haftalik oldum benim halaa bir belirtim yok😂😂 gobek disinda.. umarim olmaz bir rahatsizligin boyle çok rahat çünkü
nil_sugra Gulsum_coskun bende de olmaz hamilelik belirtisi. Sadece göğüs hassasiyeti olur. Şu an 15 haftalık oldum ne bulantı ne kusma yok maşallah diyelim 🥰 inşallah sizde de olmaz
Eliff-61 Gulsum_coskun aynı kuzum bende aynı son adet tarihime göre 4+4 ama hiç belirtim yok sadece hastalanmadığım için karnım şiş o kadar batma yok hiç bişi yok onu hissetmek istiyorum 🙏🏻😢
Eliff-61 Gulsum_coskun evet aman yeter ki sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsunda gerisi çokta önemli değil🙏🏻
Gzmsydr Gulsum_coskun 6 haftalık değilde 7 8 haftadan sonra başladı benimde ama kalp atışı için hastaneye gitmen gerekiyor
Hmdkk1 Gulsum_coskun bende öğrendiğimden beri hiç gitmedim 2 gün sonra gideceğim 7+2 de inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)
mhmtcnr Gulsum_coskun Canım anlamaman normal. Ben de 7. haftama kadar regl belirtisi ama olamıyorum sanmıştım değişiklikleri 😂 Onlar da çok ufak kasıkta sancı, göğüste hassasiyet filandı.