aminezehra Arkadaşlar uygun fiyatlı iyi bir Perinatolog biliyor musunuz haftam geçmek üzere. Buldulum doktor virüs dolayısıyla bakmıyor ortada kaldım
Artemis0 aminezehra Yani çok uygun fiyatlı diyemiyorum ama 1200-1500 liraları duyduktan sonra da uygun sayılır diyorum. Şişli’de Aytül Çorbacıoğlu var gidenler çok memnun kalmış, ben de bugün 21 mayısa randevu aldım. 550 TL muayene fiyatı.
MerveLiva aminezehra kesinlikle Ali ekiz beyi öneririm erkek hassasiyetim olmasına rağmen çok memnun kaldım Medicalpark gopa çarşamba günleri geliyor 675tl ama kendi muayenehanesinde 550tl ye muayne edyrmus ataköydeymiş sanırım
Buse91 aminezehra bahçeşehirde Altan Cebeci var ben ona gitmiştim çok memnun kaldım.600 tl.yada medilife’da takipliyim ben Hakan bey var cerrahpaşadan geliyomuş 550 tl oda
aminezehra Kiwi12 beylikdüzü canım ama neresi olursa giderim Perinatolog istiyorum ama 300 civari bulmak imkansız gibi
aminezehra Artemis0 aaaa şimdi hatırladım araştırmıştım ben aytül hanımı gerçekten işim en iyilerinden. Taşınıyorum o yüzden bütçem 300 civarı yoksa direk ona gidicektim
Nursrbg Kağıthanede özel huzur hastanesi var ben 15 gün önce gittim cem bey bakıyo çok iyi bir doktor ben çok memnun kaldım . 350 tl ödedim sizede öneririm
Kiwi12 aminezehra bu arada Medipol unuversite hastaneleri yapıyormuş ben pendiktekine gitcem eski doktorum oraya geçmiş melek gibi anlayışlı bı kadin
Mrv3789 Şişli de osman özyurt perinatolog 500 tl ücreti öneririm ben çok memnun kaldım virüs dolayısıyla sadece yanında 1 kişi istiyo ve eldiven ve maskeli gidilecek tedbirli gelinsin diyo
aminezehra Utayturku Vedat beye gidcektim ama şuanda kabul etmiyor 2 hafta sonra gleim diyor o zaman da tam 24 haftalık oluyorum. Ya yine işler değişemzse diye korktum ve aytül hanıma randevu aldım cok sağolun ☺️
Kiwi12 aminezehra rica ederim canım rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı geceler