acagla Kızlar balık yağı kullanan var mı aranızda. Malum bu dönemde pek balık yiyemiyoruz. Möllers i çok duydum. Var mı kullanan.
miyendizhanim acagla benim doktorum omega royal verdi üç aydır kullanıyorum. Havyar yağı olması lazımdı.
edatmr acagla çok araştırmıştım bu omega konusunu çünkü hiç yiyemiyorum balık. Ağır metal içermemesi epa ve dha oranının yüksek olması VS birçok ayrıntı. Ben ocean plus kullanıyorum
Anne-olmak2 Canm ben alg yağı kullanıyorum yani balık yağı diğer gebeliğim riskli geçti diye bu gebeliğimde verdi çok güzel nettende araştırdım çok faydaları var
acagla Herkese farklı farklı şeyler vermiş demek ki 15 inde kontrolüm var bende o zaman soruyum doktora
acagla edatmr aynen canım bende araştırma içindeyim. A vitamini de olmaması gerekiyormuş içinde. Bebeğe zararlı diye duydum.
Mrv3dmr Ben Efa s-1200 kullanıyorum. Hiç balık tüketmediğim için multivitaminlerin içerisindeki omega3 yetersiz. O yüzden dha ve epa miktarı fazla olan tercih ettim.
Snszasla acagla bende kullanıyorum ama regenesis max verdi doktorum içinde bi cok vitamin folik asit ve omega 3 de var o yüzden onu kullanıyorum balık vitamini ni de almış oluyorum bu sayede