emineumut17 Hanımlar 8 haftalık hamile olanlar kimler ?? Ne gibi değişimleriniz oldu acaba tabiki herkesin farklı olur ama mideden sıkıntınız falan oluyor mu bulantı, baş dönmesi
Zivenna emineumut17 benim de 8+3 oldu. Mide bulantım yok ama bazen mide yanmam oluyor. Gözlerim kararıyor. Göğüslerimde hassasiyet var ve sanki belim kalınlaştı. Sizde nasıl
Kubrakar27 emineumut17 çok şiddet Li baş agrım war atesım deılde migrenim var aceba omu tetıklıuo benım gibi olan varmı aceba
emineumut17 Zivenna bana da belimin genisledigini söyleyenler var . Kalp atışını duyabildiniz mi biz geçen hafta 7+2de gittik duyamadık. Haftaya gidecek nasipse.
Duyguderyaa Bugün tam 8 haftalık olduk hiç belirtim yok göğüs hassasiyetimden baska cumartesi 7+5 de duyduk kalp atışını çok şükür🙏🏻❤️
Ezgim 8+4olduk bizde mide bulantim var cok fena halsizlik goguslerimde hassasiyet daha cok büyüdüler 😂 ben daha ultrasona bile giremedim 6 haftada gitmistim devlete muayne bile etmediler bakalim bu hafta icinde özele gitmeyi dusunuyorum