MinnakAnnesi_35 Kızlar 13+2yim mide yanmam çok fazla birde geceleri uykum çok hassaslaştı sizin de öyle mi ??🤗
sympapatya MinnakAnnesi_35 bende 13+1 im. Aynıyım bende midem kaynıyor resmen😊 Kasık ağrılarım çoğaldı birde tansiyonum çok oynuyor hep baş ağrısı yapıyor sizinde öyle mi?
Gulay_58 MinnakAnnesi_35 bende 13+2 :) bulantım 3 gündür azaldı ve de kusmadım çok mutluyum bu yüzden :)
Gulay_58 MinnakAnnesi_35 evet gece bende uyuyamıyorum sabaha kadar dönüp duruyorum hafif gerilmeler batmalar oluyo kasıklarımda. O da norlmadir rahim genişliyor
Gulay_58 Tontinimontin normal canım korkma rahim genişlediği için hafif ağrılar batmalar olabilir. Kanama olmadığın sürece korkma
Rafet-0810-16 Tontinimontin bende hapsirinca yada yattigim uerden kalkarken kasiklarima agri giriyo oldugum yerde kaliyorum 🤔 cinsiyetini ogrendiniz miii 😃
Kzbn MinnakAnnesi_35✋ Bizde 13+2 olduk gece yattığımda miğde yanma sorunum başladı son birkaç gündür başka sıkıntımız yok şükür 🙏 bazende göbek deliğim ağrıyor oda bebek yukarı çıktığı içinmiş
htc34sdkl Gulay_58 12+1 de ikili test için gittiğimde radyoloji doktoru erkek dedi ama 1 ay sonra tekrar baktır dedi bakalım bekliyorum 16. Haftayı 🙂 siz öğrendiniz mi
Gulay_58 htc34sdkl ben 10. Haftada erkek gibi duruyo demişti ama bi daha bu ay sonu gitcem bakalım ne çıkıcak:)
Tubahacik htc34sdkl ikili testi dokturunuz yapmadımı yada başka biri Nasıl ikili test yapyorsize ben kan verdim bide ense kalık ve burnuna boyuna baktı doktorum