Volkanoban Ben19 hafta 5 gunluguz ama hısedıp hısetmedeıgımden emın dıyılm bıde nezmn elımızı koydugumuzda dısardan hıssedıcez
Estur Volkanoban 17. Haftada hissettim canım daha 3 gün önce 😂😂 hissettiysen eğer onun olduğuna emin olursun çünkü bende aynı senin gibiydim çok küçük izler peşinde karnımı hep yokluyordum 😂 şuan elimi koymadan da anlıyorum pıt diye vuruyor kuzum 😍😍 ama tabi çok hafif otururken anlıyorum iş halindeyken oluyorsa pek anlamıyorum 😂 tam pıt ediyor elimi koyuyorum duruyor yaramaz 😂 elinin altında hissetmek mükemmel bir duygu birde bunu daha belirgin olduğunu düşün 💙💙
Ferahh Volkanoban ben dün ekimi karnımın sol tarafına koydum ve yılan gibi dolaştığını hissettim bunu ne zaman denesem aynı hareketleri yapıyo ilk hissettiğimde saatlerce ağlamıştım mutluluktan 19+3 haftalığjm bu arada ☺
Volkanoban Estur ayy çok guzl ya bende bazen ıçimde kelebek gıbı üçüyoöus gıbı hıssedıyorm baka bısı hıssetmıyorm bazen hamıle oldugumuda unutuyorm
minnosveannesi Kızlar peki hissettim dediğinizden öncesinde sanki hiçbişey yok gibi miydi ?? Ya hafif ağrı sızı bulantı olmasa hamile olduğumu unutucam nerdeyse şuan 10haftalığız henüz
YagmurAnnesi 17-18. Haftalarda hissettim bende. Ama 20. Haftalara geldiginizde inanilmaz derecede fark gosteriyor tekmeleri 😊 24. Haftadan sonra ise disaridan baktigimda artik tekmelerini gormeye basladim.
Cananhafsa Haftadayım hissetmeyi geçtim hamile olduğumu unutuyorum 😅 sadece acıkınca hamile olduğum aklıma geliyor biran önce hissetmek istiyorum 😍