Eylul0102 Internet üzerinden bebeğinin kıyafet alış-verişi yapanlar önerebileceğiniz güvenilir kaliteli site var mı bu durumlardan dışarı çıkamıyoruz acil alışveriş yapmam lazım sona bıraktım galiba biraz 🙈30+6
Sibelgokhan Eylul0102 bende kıyafetleri sona biraktim canım normaldir ancak cinsiyet öğrenildikten sonra listeyi tamamlayabildik 32 haftaligim hala eksikler bitmedi
bilaloguzunannesi Eylul0102 bizde oğlumla 30+6 olduk bebemer bebe var oradan alabilirsiniz uniqonda isimli hastane çıkışı yaptırıyoruz penye bizim de mustela set bebek bezi ıslak mendil emzik ates olcer ve benim icin ihtiyaç olan malzemeler kaldi
Semaa65 Eylul0102 ben e bebekten aldım indirimleri kovaladım arada lcw oda iyi oluyor H m çok pahalı ve zıbınları sonradan yıkama bezi gibi oluyor ama ebebekten çok memnun kaldım 37+2 şuan çok şükür bitti 💜
Eylul0102 Sibelgokhan Sibelgokhan gerçekten bi zıbın ile almadım birden hepsini alırım diye simdi de ne mağaza bulabiliyoruz nede site sagolun 🙃
2kizanasi Bebek kıyafeti marka olarak h&m önerebilirim Zıbınlar vs çok kaliteli tulumlar aynı şekilde. Site olarak da enucuzbebekmarket’te uyguna baya biseyler alabilirsiniz, kalitesi de iyi :)
Sibelgokhan Eylul0102 evet canım bende çoğu şeyini internetten istedim.cogu parcasıda lc wakiki den aldım gerçekten ürünleri cok guzel,simdi online da kapattılar benimde eksikler var bir kaç parca napcaz bakalım 😊
damlafidan Eylul0102 Instagram’da melonbebe ve sedeflikoza var kesinlikle bak derim 🤰 ben bı ton şey sipariş ettim ordan bugün
damlafidan Eylul0102 evet ben çok abartmisim hatta o kadar zor çıkardım ki bazılarını 😄 bide kız olunca insan durduramiyo kendini🥰