Aysetrkzz 10+5 haftalık ken ilk mide bulantısı ve istifra normal mı şimdiye kadar hiç istifra etmemiştim ve akıntı çok var normal mı yaşayan varmı endişeli ettim biraz 😟
Susamveannesii Aysetrkzz hepsi çok çok normal daha ilerleyen haftalarda kadar devam edebilir. Benim 8. Haftada başladı 11+3 üm devam ediyor. Kusma sabah dışında azaldı ne yersem yiyeyim ardından bulantım maalesef devam ediyor çıkarmamak için çok direniyorum
Mink Aysetrkzz endişe edecek bişey yok canım herkrste farklı ben ilk başlarda yaşadım şimdi 14 halen yaşıyorum. Kimi ilk başta yaşamıyo sonradan başlıyo kimi hiç yaşamıyo 😊
Nilicann 10+2 deyim canım bende hepsi normal canım normal akıntı zaten normale göre çok artıyor bulantı işi dengesiz biraz bir iki hafta önce çok şiddetliydi sonra bir gün hiç olmadı yeniden başladı.
Aysetrkzz İlk hamileliğimde 4 ay boyunca ne yedim ne içtim lavabo dan çıkamıyodum şimdi mide bulantısı yeni başlıyınca biraz korktum içimi rahatlattınız teşekkür ederim bebeklerimiz iyi olsun da herşeyi çekerim 😘❤️