Ozge_trkr11 Canım bnde o ilaçları kullanıyorum bittiği için eczaneden ücretli aldım ikisi 30 tl falan tutmuştu
Tugce_61 Tugce_61 ben 6 buçuk aylık gebeyim kullan demedi d vitamini doktordan doktora değişiyor mu acaba
aselmehtap SelcanSerkanKuzey d vitamini , doktorunuza sormalısınız Tahlil sonucuyla kullanıp kullanmayacagınıza karar verir yanlış bilgi vermek istemem ama cogu gebeliklerde gebelik sonuna kadar yazıyor doktorlar
Ruki byilmaz canım ben aile sağlık merkezini aradım.dışarı çıkmak istemiyorum, ilaçlarımı yazar mısınız diye doktor direk yazdı. Sgk dan cep telefonuna e reçete olarak mesaj geliyor o numarayı eczaneye verdiğinde alabiliyorsun ilaçlarını.
Ebe4343 byilmaz aile hekimliğine gidip isteyin ellerinde olanları verirler olmayanları yazdırırsınız bu üç ilaçta oluyor
Ebe4343 byilmaz d vitamini 12 haftadan sonra her gebenin kullanması gereken bir damla hatta doğum sonundada kullanılıyor
Esoo Hepsini sağlık ocağı ücretsiz reçetesiz veriyor canım ama en son gittiğimde bana artık sağlık bakanlığı vermiycek bu ilaçları flan demişti hemşire. İlaçların üzerindede para ile satılmaz diye yazıyor