mmervemeryemm Meraba arkadşlar Perşembe günü kan verdim 163 çıkmıştı bugünde verdim 611 çıktı sizce nasıl artması yetersizmi
Eliff-61 mmervemeryemm iyi gibi geldi sanki ama bende çok tazeyim siz adetten sonra mı kan verdiniz acaba birde yumurtlama gününüzü biliyormusunuz
FERAH45 mmervemeryemm hayır gayet iyi bence canim benimde öyle çıkmıştı yükseldiği için hamileliğin yolunda gidiyor tadını çıkar kafana da takma 😊
mmervemeryemm Eliff-61 yok canım bilmiyorum benimki düzensiz ve tembellik var geçmişti adetim ilk kan testini verdiğimde 1 hafta falan ama doktor geç döllenme olabilir dedi
mmervemeryemm Islim123 ahh inşallah öyledir canım öğleden snra sonucu göstericem doktora bakalım o ne diyecek
Elifuzn Benim ilk 50 cıktı canım sonra 4 gün sonra 153 oldu 2 hafta sonra 1553 oldu yükseliyor merak etme şuan 15 haftaligz🥰
mmervemeryemm Elifuzn ayy çok iyi Allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde inşallah yükselmeye devam eder 2 sene önce düşük yaptım yükselmemişti değerler o yüzden endişeliyim biraz
melindam mmervemeryemm 2 Günde 1 2 Katı Çıkması Gerekir Sizinde Öyle Olmuş Umarım sağlıklı Gebeliğiniz Olur ☺️
BegumIscanTunc mmervemeryemm güzel artmış canım inşallah benimde değerim artmış olsun bugün tekrar kan vericem 🥺 benimde ilk beta 154.5 çıkmıştı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
BegumIscanTunc mmervemeryemm canım betam 561’e yükselmiş doktorumuza aradım söyledim gayet iyi yükselişte dedi 1 hafta sonra kadın doğuma kontrole git dedi ☺️
mmervemeryemm BegumIscanTunc iyi canım çok sevindim benide haftaya cuma çağırdı inşallah yükselmeye devam ederiz 😂
BegumIscanTunc mmervemeryemm inşallah canım ya rabbim bu sefer nasip eder kucağıma almayı 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah