Dilarailhan Folikasit fazlalığı diye birşey yok , vücut fazla olan Folikasiti idrar yoluyla vücuttan hemen atıyor zaten . Ben 29 haftamdayim içinde Folikasit bulanan vitamin hapı içmeye devam ediyorum . Merak etmeyin birşey olmaz 👍🏼☺️
mmylmz 140316 ara sor doktorunu gıtmek zorunda degılsın canım. bız bırak yada bırakma dıyemeyız herkesın kullanmaya başladığı sure başla.
Gmz3595 140316 Bende 13+6 hala kullanıyorum canım bende aynı şeyi düşünüyorum 🤔 12.haftada 2li tarama için gittiğimde doktoruma sorcaktım unuttum oda birşey demeyince devam ediyorum simdilik bir sonraki kontrolde sorucam bakalımm
140316 Gmz3595 Erdeminannesi0219 Evet canım fazlası zarar veriyo diye duymuştum ben vitamine de başlamadım hayla
Erdeminannesi0219 140316 12. Haftada folikasiti bırakıp vitamin haplarına başlıyorsunuz ben ilk hamileliğimde reginesis max diye bi vitamin vardı ona başlatmıştı doktor. Zaten vitamin haplarının içinde de folikasit var ama bence sizde folikasiti bırakıp vitamin haplarına geçmelisiniz bebek için daha yararlı olacaktır.
Gmz3595 140316 Zararı olduğunu bilmiyorduumm🤦🏻♀️ Hemen doktoruma mesaj attım canım. Cevap gelince seni de bilgilendiririm
Wonderanne 140316 verilen kutuyu bitirene kadar kullandım ben şimdi kullandığım ilacın içinde de var folik asit 24 haftalık olduk