Zarinzemzem Asya20203 ben 16+1 de hissettim ama 3 üncü gebeliğim . Bazen 23 haftaya kadar hissetmeyen var merak etme insallah hersey yolunda
RabiaMG LeylaEce daha hic bisey almadim canim 😊 cinsiyeti belli oldu ama acelem yok zaten suan virusten cikamiyoruz ramazanin gecmesinide beklerim sonra yavas yavas alirim İnsallah 🥰🤲🏻
Aylin_16 Asya20203 evet canim bugun doldu 18 benim de amin insallah 🥰 saglicakla alalim Kucagimiza Allah bagislasin 💓
Aylin_16 Asya20203 benim hep geceleri oldu inan uykumdan uyandirdi kabuslar gordum hep ara ara oldu hatta ilk aylarda daha coktu ikinci gebeligim bu ilkinde hic boyle bisey yasamadim korktum ben de gece uykuda olunca insan hayal mayal pek bisey de dusunemiyor dun gece de uyurken bacaklarima kramp girdi iki defa uyandim ovaladim yattim Allahtan bugun de randevum vardi da doktora magnezyum yazdirdim 🙄
Asya20203 Aylin_16 iyi yapmissin o biraz dindiriyor ben de basladim kullanmaya 😊 saglicakla alalim kucagimiza insallah
Ebru0714 LeylaEce bizde 18+1 olduk iç atlet zıbın aldık ağız bezi bide örgüler bitmek üzere. Bisey sormak istiyorum ben 3 gündür özel bölgem çok ağrıyor kemikleri bazen yürüyemiyorum bile alt kısmım cikicak gibi böyle olan var mi bu haftada yada normal mi ki.
LeylaEce Ebru0714 canım özel bölge değil ama kasık ağrısının normal olduğunu söylüyorlar istersen sen doktoruna bir danış onu bilemiyorum 😔
Ebru0714 LeylaEce danıştım büyüme de olabilir enfeksiyon da dedi idrar testi yaptır sağlık ocağında dedi ama gitmemek için direniyorum. Teşekkür ederim canım buarada🤗
Rabiakk Habibeilhan dün Burda bi arkadaşla konuşurken o da hissetmiyorum demişti ben de hissetmiyorum demiştim 18 + 6 yız ilk defa dün iki kere tekme artı dedim bu zamana kadar ki hissettiklerim hiçbişeymiş 😂😂
AliSilan Bende 17 haftalık gebeyim Bizim de kızımız olacak Allah nasip ederse sağlıkla.., 😍bende hala hissetmedim daha doğrusu nasıl oluyor ilk hissedenler neler oldu kalp gibi attı yoksa farklı mı 🤔😁❤️