SARKZZZ Arkadaşlar 2.ayım bitti karnım hızlıca büyüyor. Çatlaklara karşı krem öneriniz varmı hem karın hem göğüs için
Senaakif SARKZZZ canım kako yağı kullandım sebamed krem aldım fıyatı 89 tl 59 tl ama ındırımler oluyor gratıs watsanss 30 tl düşüyor 🤗 Tavsıye ederım
Annesinin1tanesi SARKZZZ instagramda görkem karmanın iyiyaşayın sitesinden önerdiği bir krem var çok araştrdım aldm ve gerçekten nemlendrmesi mükemmel. Olan kaşıntım tamamen geçti inş. Çatlamayız ama çatlarsakta bebişlermzn canı saolsun 🙈🙏
Ilkannelik SARKZZZ doğal yağlar öneriririm 33. Haftada biri olarak . Soğuk sıkım hindistan cevzi yağı susuam.yagi kakao yagi tatlı badem.yagi bebek.yagi çeşitler isteğe göre cogaltilabilir. Tabi ama unutmayın ki çatlak durumunu genetik çok fazla etkiliyor. 😉
Cerenurulu SARKZZZ ne surersen sur vücut yapısına göre değişiyor . Ben o kadar kremler kullandım rahat 400 500 TL harcadım en iyilerini aldım 32 haftaya kadar hiç catlagimiz yoktu 1 gün içinde catladi resmen . Yani çokta takma derim
Senailhan Krem yağ falan değil de tek önerebileceğim şey kesinlikle kaşımamak son ayımdayım geçen hafta aşırı kaşınmaya başladım ve 1 2 gece kaşıdım o hafta içinde de çatladım
KamileKlKalkan Neredeyse hepsini denedim en çok kakao yağından ve mustelanın yağından memnun kaldım daha uzun süreli nemlendiriyor
SARKZZZ Minnosunannesi evt canm hızlıca büyür mü bilmiorum ama 2ayım bitti ve karnım çıktı 5 aylık gibi duruo diolar 🙈🙈