cocukgelisimcielmas Progestan kullanıyorum aynı zamanda az önce kalktığımda baya iç çamaşırıma gelmiş sizce gitmeli miyim doktora🥺
Islim123 cocukgelisimcielmas tabiki gitmelisin canım yanlış anlama sorman bile hata kanama hamileliğin hicbir döneminde normal değil çok geçmiş olsun
Zhrnz cocukgelisimcielmas vakit geçirmeden gitmen lazım kanamam hafife alınacak bisi değil belki mudahele ederler
Buse3412 cocukgelisimcielmas doktora git ama korkma stres yapma yengemin de kaç gündür kanaması var adet gibi progestan kullandı durmuş Allahın izniyle birşey olmaz sen sadece stres yapma ağır kaldırma kolunu yükseğe kaldırma yeter he birde bu duayı günde 7 kere oku. “Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammü”♥️♥️♥️Hiç birşey olmicakk
Razz7020 Kaç haftalıksın canım benimde var kanamam progestan hap ve proluton iğne kullanıyorum doktor kontrolünde olmalısın. Benim şu an bile devam ediyor ama doktor bilgilendirdi olacak akacak diye çok yoğun olunca gel dedi. Sende git kontrol altında ol canım.
cocukgelisimcielmas Razz7020 ben genelde kontrol altındayım şuan.. bana alerji yaptı diye iğneyi falan kesti hoca ama onların yaptığını düşünmüyorum aradım dönecek birazdan..🥺 çok korkuttu ilk gelen
Ayse_1630 Merhaba ben de 5 haftalik hamileyim bugin kontrolum vardi karindan ultrosonla bakti doktor ama gebelik kesesi gorunuyor ama kanaman var dedi bu konuda bilgisi olan varmi
Razz7020 cocukgelisimcielmas kanama riskli canım o yüzden doktora görünmen gerekiyor. Ben 3 kez yoğun kanama ile hastanede yattım. Şimdi de az az devam ediyor ilaçlara devam ediyorum. Doktor her gittiğimde kanama alanlarını gösteriyor gelir bu diyor. Yatıp dinleniyorum hiçbir iş yapmıyorum.
Cutebaby Çünkü kalp atışı duyulduktan sonra kanama da olsa gebelik devam ediyor genelde. İlk haftalarda çoğu kadında oluyor kanama. Progestan ve, bol su ve dinlenme ile geçiyor
cocukgelisimcielmas Buse3412 teşekkür ederim canım ilk gebeliğim çok korkuyorum böyle gelince arada. İnşallah dua edin🥺🤲🤲🤲🤲❤️ Allah razı olsun
cocukgelisimcielmas Razz7020 doktor nöbetçiymiş gel dedi akşam şuan bi sıkıntım yok olursa hemenn gideceğim onun dışında akşamı bekleyeceğim