Nurdaaann Benim adet günüm bugün tam 1 hafta geçti kasıklarım da ağrı belimde ağrı gaz problemim ve afedersiniz akıntım var hem erken gebelik hem de normal test yaptım ikisi de negatif böyle bi şey yaşayan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Islim123 Nurdaaann canım yumurtlama tarihini biliyor musun. Stresten de gecikmiş olabilir olmasaydı çıkar diye düşünüyorum sen bence 4 gün falan daha bekle olmuyorsan bi doktora görün hormonal olabilir
Tugcenr Nurdaaann benim de testte çıkmamıştı kan da çıkmıştı yavaş yavaş canım. Gün gün arttı kana baktırmak gerek.
Deletedmom316 Nurdaaann ayni bendede oyle yumurtlamamın 15 ci gunu ama test negativ adet bu gun ama gelmiyor belimde deli gibi agriyor kasigimda gaz problemi bendede yarandı goğus hassasiyetim full ama yok test negativ
Burcu0734 Nurdaaann aynı şikayetler bende de vardı testte negatif çıktı. 2 gün sonra kan testi yaptım hamile olduğumu öğrendim. Birkaç gün beklemeniz tavsiyemdir.
Nurdaaann Islim123 bilmiyorum canım yumurtlama tarihimi anlam veremiyorum hiç gecikmezdi ilk kez böyle oldu
Nurdaaann Tugcenr bir kaç gün daha bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum canım bende korkuyorum tabi negatif görmekten
Evita Nurdaaann 1 , 2 gün daha bekleyip kan ver, evde test etme. Bu sıkıntılar adet gelemeyince başka sıkıntı varsa da oluyor.
AysaRuzgar Nurdaaann benimde beş gün geçmişti. Gidip test almıştım. Akşamına adet olmuştum. Bazen stresten de olabiliyor.
Like52 Olabiliyor gec döllenmeden kaynaklı bide gec yumurtlama oluyor ben 15 inci günümde öğrendim hep negatif çıkıyordu
Zhrnz Nurdaaann benimde gecikme 16 gün olunca idrar testinde çıkmıştı biraz daha bekleyip direk kan verin derim
Nurdaaann Zhrnz öyle yapıcam artık hastanelerde sıkıntı acile gitsem neden geldin der diye de korkuyorum
Evita Nurdaaann aklına kötü şey getirme psikolojijk de gecikme olabiliyor nedensiz:) belki de hamilesindir ama artık evde testle uğraşma, kan verip emin ol.
Userkbr Nurdaaann benimde 1 hafta geçiyor ve sağ kasığım da Bi ağrı var gebelik testi yaptım bugüne kadar 6 tane ama 3ünde silik çıktı 3ünde de tek çizgi çıktı lan vermeye de gidemedim korkuyorum virüs var her yerde diye bende napcsmı şaşırdım 🤷♀️