sinber __birafitap__ hemen koyu çizgi çıkmasını bekleme canım ilk günlerde öyle çıkıyor önemli olan kan sonucun ve cuma günü tekrarlayıp ne kdr arttığını görmen gerek
__birafitap__ sinber bunu da sormak istiyordum 2 günden kasıt 1 gün arayla mi 2 gün arayla.mi vermek dediğiniz gibi birde cuma mi vermem gerek
sinber __birafitap__ ewet canım bgn verdiysen cuma tekrar vermen gerekiyor sonra pazar bi daha verirsin duruma göre ortalama yaklaşık iki katına çıkıyorsa sorun yok demektir
Deletedmom191 sinber aynıyiz bende takip ediyorum şimdi 12.gün başladı bugünde çatlamaya başladı kendimi ezberledim artık 🙈 inşallah sağ sağlım bizde kucağımiza alırız doğum hikayelerimizi okuruz😍🤗
Deletedmom191 sinber ayyy canım benim cook teşekkür ederim Allah razı olsun Allah tüm dualrimizi kabul etsin bende hep yasin okurken burda hepinize dua ediyorum namazdada ettim ismimde Özlem🥰🌸
vuslatim34 sinber canım benimde beta 5.65ti iki gün sonra 9.83 oldu hala adet olmadım.Seninde değerin düşükmüş.Sonradan ne kadar yükseldi.
sinber vuslatim34 yükselişin iyi olmuş canım sevindim senin adına bnm 7,54 ten snr ki ölçümüm 58 çıktı şuan 16+3 olduk çok şükür iki gün snr tekrar baktır daha da yükselmiş olur inşallah
vuslatim34 sinber Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Benimki seninki kadar yükselmedi.Yarın ne çıkar bilmiyorum 😔 adetime 2 gün daha var bakalım ne olcak dua et bana da 😏
sinber vuslatim34 ederim tabi ki değerin yükselişi kişiye göre değişkenlik gösterebilir önemli olan yükseliyor olması umudunu kaybetme hayırlısıyla olsun inşallah
MrsYilmaz sinber merhabaa, Bende 4+5de öğrendim. Şuan 6+1deyiz. Ilk randevumuz sorunsuz gecti çok şükür. Kesesini gördük bebisimizin. Kalp atışları için 9 temmuzda gidicez tekrar cok heyecanlıyız. Ilk bebeğimiz 1 yıl 3 aylik evliyiz 😍