sinber elifyalcin maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ben de perşembe gidicem darısı bana
asl_1 Kbr_71 idrarda da çıkıyor ve idrar testini akşam iş dönüşü yapmıştım silik bir cizgi çıkmıştı Yani sabah ilk idrarla yapmadım
Gozde_coskun sinber merhabaa bu benım 2. Hamılelıgım oluyo bi oğlum var 9 aylık ☺️ Beta degerım 4000 kusurluydı gecen gıttık 5+6 haftalıkmıs bu cuma gıtcez ıns kalp atısını duyarızzz ☺️Herkezın bebegı sağsağlım kucagımıza alırızz
Gozde_coskun sinber amin canım 🙏 ☺️☺️ Suan hıc bısey hısseetmedıgım ıcın bulantı kusmam agrım yok sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyo ☺️
sinber Gozde_coskun aman maşallah hep öyle olur umarım ben de şuan iyiyim göğüslerindeki büyüme ve şişlik olmasa ben de emin olamam heralde
0510Damla- sinber 26 martta ### evde test yaptım pozitif çıktı eşime gösterdim inanmadı hastanede test yaptık betamız 412.06 çıktı 31 martta kesemizi gördük şuanda da 5+6yız İnş çarşamba günü de kalp atışlarımızı duyarız🥰
sinber 0510Damla- maşallah vajinal mi göründü keseniz inşallah kalp atışlarını da duyar sağ Salim kucağınıza alırsınız