ETKİLENECEKLER OKUMASIN 🙏
Suni sancı+Epidural+sezaryen.
Hamileliğim inanılmaz derecede mükemmel geçti, ne kusmalar, ne bulantılar, ufak tefek kas ağrıları yaşadım,9 ay boyunca normal doğum hayali kuran ben.. herşey yolundaydı bebeğim çok iyiydi, çatım müsaitti, fakat inanın olması gereken neyse o oluyor sonunda.
Ben tiroid hastasıyım ve bende gebelik şekeri çıktı üstüne, ve hamileliğimin son 7-8 ayından itibaren idrarda protein yüksekliği çıkıyordu, şişmedik yerim kalmamıştı, bu artık normalin dışında bi hal aldı, sürekli 37 haftadan itibaren hastaneye git gel yaptım. Sonuç aynıydı, bebeğim iyiydi fakat, yüksek olması ikimiz içinde riskti bu yüzden 31/03/20’de hastaneye yatışım yapıldı 2 cm açıklıkla,bu arada denemediğim şey kalmadı 35 haftadan itibaren ( Hurma, ahududu yaprağı çayı, squat, merdiven çıkma, temizlik, ilişki…) doğumu suni sancı ile başlattılar yaklaşık 50-55 saat arası suni sancı verdiler epidural ile bi etkisini görmedim, maalesef açılma ilerlemedi ve ben artık sancıdan ortalığı yıkıyordum epidural etkisini göstermiyordu.. en fazla 5 cm açıklığa kadar ilerleme oldu 3 günün sonunda, fakat artık epidural etki etmediği için ve normal süreyi geçtiğim için ( suni sancı ) sezaryen kararı alındı, apar topar sezaryene alındım.. bebeğime sağlıcakla kavuştum şükürler olsun ki. Onca zorluğun tek güzel yani bebeğimdi, şuan hala hastanedeyim, sütümün gelmesini bekliyorum, dikişlerin ağrısı çok zorluyor yoksa hemen ayağı kalktım, zaten virüsten dolayı tek başıma kalıyorum kimseyi kabul etmiyorlar, mecburen herşeyi kendim yapıyorum.
Bebeğim 3778 gr 51 cm saat 04:29’da doğdu.
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Teşekkürler 🙏