Kulahci Şiddetli bir sancıyla uyandım. Belimden giriyo aynı adetin ilk günü gibi şiddetli. 1 saattirde 3 4 dkda bir kasılmam var. Oğlum var 27 aylık şuan kayınvalideme bıraksam asla durmaz. Sırf onun için bekliyorum saat 6 7 olsun diye en azından 😐
Duyguali Kulahci ben hiç uyumadım yeni başladı bende de 5 dk oluyor sağ bacağım belim kasıklarım çok fena 33 haftalığım erken doğum riskin de vardı zaten bir de su ya da nişan yok. Hiç bir iş de yapmadım bugün
Esrayy Kulahci hadi hayırlısı olsun benim akşam vardı sancım uyudum uyandım gecmiş şimdi kasıklarımda var ama gelecek gibi değil :( 39+2iz bu arada
Elifaa Kulahci benim de şuan aynı durumdayım şiddetli bi ağrım var geceden beri devam ediyor bir saattir arttı akintim oldu ve az kırmızılık fark ettim kanama olabilir mi son 3 günüm var
Belmakarakaya Kulahci bence git hastahaneye çocuğa bakabılıcek kımse yokmu komsu felan yanına gelıp kalsa uyandırmadan
Kulahci Mermermervee hastane başka ilçede. 2.doğumum olduğu için az çok tecrübeliyim. Oğlumdada böyle gece sancı gelmişti öğlenine doktora öyle gitmiştim. Oğlum şuan durmaz uyuyo ve sürekli uyanıyo ağlıyo nedense. Onun için sabrediyorum
Nurhayatt Bende şiddetli bel ağrısına uyandım uyuyamıyorum, miğdemde bulanıyo ara ara 31+6 dayım henüz 😞
Duyguali Nurhayatt çok küçükler daha rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Nurhayatt Kulahci benimde ilk hamilelik ne desem bilmiyorum 😕 çok korkuyorum, tuvalete kalkamıyorum ağrıdan
Beyzaercan Kulahci daha önce oldumu yoksa ilk kez mi bu bel ağrısı vurdu bnde bekliyorum ama hiç bişey yok 39+1 şuan
Duyguali Kulahci inşallah sizde biraz dayanabilirseniz dayanmaya çalışın inşallah en hayırlısı olur hakkınız da sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip olur 🙏🏻