Esrelf Derinn aynı durumu yaşamdım ama Allah tan doğduktan sonra değişmemiş😄😄 22 hafta değişmesi için biraz geçte. hakkınızda hayırlı olsun😊🤗
Mirzaveben Derinn ciddi misiniz ayrıntılı ulturasona falan girmismiydiniz nasil.oldu tam olarak benim 12 de kiz dendi 17 de erkek ama sizin kadar gec değildi tabi
Elfn Derinn 16.haftamda %70-80 kız dendi 18.hafta da bizde pipisini gördük erkekmiş bir şok yaşamadım değil bende 😅
DuyguAlalm Derinn Bize de 12.haftada kıza benziyor dedi, 16.haftamdayım erkek dedi. Pipisini de gösterdi doktor, değişmez heralde, annem mavi kıyafetler almış bile 😃
Derinn Esrelf iki doktora gittm oyle dendikten snra 4 boyutluda baktilar erkek dendi hayatimin soku oldu benim icin😊
Derinn Mirzaveben evet bizde cok sasirdik 20. Haftada detayliyada girdim kiz dendi simdi erkek inanmali miyim gorduk ama pipisini 🙈
DuyguAlalm Derinn Benim de annem hamile olduğumu öğrenince gitmiş pembe hastane çıkışı almıştı hemen. Erkek olunca gidip değiştirmiş onları mavilerle 😂
Tuqbabars SevDin ' e katılıyorum bencede yani detaylıda yanılma olması pek mümkün değil tabii doktorun özeni önemli Derinn
Seyo Derinn anneme en kucuk kardesim ici 9 ay erkek demislerdi kiz dogdu😉) ama bu 25 yil onceydi.Cok sasirdim...