esrerkn Kızlar 14 haftalık hamileyim.multivitamin olarak Regenesis kullanıyorıdum ilk haftalardan bu yana.doktorum ilk 3 ay bunu kullanacaksın demişti şimdi doğuma kadar kullanacaksın diyor ! Sağlık ocağı zaten veriyor ücretsiz dediğmde bu daha iyi balık yağı falan var bunda dedi. Siz kaçıncı aya kadar kullandınız?
Zlhb esrerkn ben vinalac kullanıyorum en baştan beri birde Demir ve Kalsiyum.Sağlık ocağı ne verıyor bılmıyorum ama şu Devitlerde hep paraben var bir araştırın ıstersenız ben doktora da sağlık ocağı hemşiresinede eczaneyede sordum hepsi onayladı bebeklerede veriyorlar onada kullanmayı düşünmüyorum
Sinem92 esrerkn efa Mom kullanıyorum multivitamin olarak 33. Haftamdayım , doğuma kadar devam etçem. Hamilelikten evvel başlamıştım kullanmaya aynı zaman da folik asit içeriyordu çünkü
Aydeniz09 esrerkn Doğrudur. Diğer folik asitler gibi değil. Sağlık ocaklarının verdiği folik asit vitaminler bana göre çöp 😶 Bu biraz pahalı ama bir çok doktorun doğuma kadar önerdiği vitamin. Etrafım da çok kullanan var.
Deletedmom138 esrerkn 13. haftaya kadar folidoce ve devit3 onlar bittiğinde regenesis max aldım doğuma kadar kullanacağım onu özellikle her hafta balık tüketmiyorsanız tavsiye ederim devit3 damlayada devam ediyorum şuan 22+5im efermag magnezyum oksit ve demir olarak vegaferon fort 👍🏻
Zeyno_65 esrerkn ben 13. Haftaya kadar sadece folik asit ve levotiron kullandım. Daha sonra 17. Haftadan itibarende düzenli kullandigim regenesis max, ferrum fort, devit 3, efermag , ve tiroit ilacım olan levotironu kullanıyorum. 26+0 haftadayim.
selamas esrerkn ben de regenesis kullanıyorum. Doğuma kadar kullanıcam trendyolda indirime giriyor ben oradan alıyorum
Razz7020 haftaya kadar vinalac kullandım sonra bıraktırdı doktorum. Ocean mummy başlattı şimdi doğuma kadar kullanacağım.