Kuzenimin önerisiyle henüz üye olmuş bulunmaktayim. Bazı hikayeler okudum bebek isteyenler ile ilgili benim hikayem öyle sayılır umut olur diye paylaşıyorum.5 senelik evliyim ilk başlarda düşünmüyorduk bebek fakat sene geçtikçe eksiklik hissetmeye başladık illa olsun diye bi çabamız olmadı. Doktor kontrolüne gittik eşim ve bende bebek olmamasina engel çok büyük sıkıntılar çıkmadı.o yüzden de aşılama tüp bebek tedavisi gibi yöntemlere başvurmadık, en son renkli ultrason çekildim onda da bi sıkıntı çıkmadı doktor yumurtanin baya büyüdüğünü eger döllenmezse kiste dönüşebilecegini söyledi. Onun öncesinde soğan kaynattım içtim, zeytin yağında incir yaptım vs vs olmadı. 3 ay önce gecikmem oldu benim aklıma doktorun söylediği geldi yumurta döllenmedigi için kiste dönüşmesine yordum o yüzden gecikti diye düşündüm ha geldi ha geliyo derken baktim uzadı gün sağlık ocağına gittim gebelik tahlili aldı dr benim hiç beklentim yok tabi ertesi gün sonucu almaya gittiğimde hamile olduğumu öğrendim 😊 Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Bu zamana kadar tabi çevremdeki insanlar sürekli baskı yaptı hadi ne duruyorsunuz vs kulak asmadim. Doğru zamanda Rabbim nasip edecekti öyle de oldu..