Betim Nihalkrc202 ben 15. Haftadan itibaren hissetmeye başladım ☺️Pıt pıt şeklinde .. 21. Hafta içindeyim evet o hissettiğim kesin benek hareketiymiş diyebiliyorum . Şu anda çok daha net hissediyorum 😍😍
Mrvkckk Nihalkrc202 Benim ilk gebeligim 16 ve 17 de haftada 1 2 defa bi degişiklikler hissetmiştim karnımda 18 de anladım ki bebek hareketiymiş şimdi 28 haftalıgız. İlk gebeliginizse 22.24 haftaya kadar hissedilmeyebiliyormuş endişelenmeyin😊
Eros Nazikdemir ilk hissettiğimde pıt pıt şeklinde o bölgede hızlandı gözle görülebilir şekilde elimi hafif bastırdım orda kımıl kımıl di. Bide benim ki biraz harketli şimdiden doktorda söyledi. Büyüdükçe artik daha sık hissediyorum elini karnında gezdir sık sık hissedersin canim
Nazikdemir UrasEgeninannesi valla bende hissetmedim 😀😀ama hastaneye gittiğimde çok güzel haftası felan iyi bebek sağlıklı dedi
Benangky65 Bende 15. Haftadayım 12.-13. Haftalarda hissetmeye başladım ve ulturasonda da çok haraketli bir bebişti zaten 👶🌹❤
ozgeoz26 Bende 16. Haftada hissetmeye başlamıştım 18. Haftadan beri sürekli sabahları tekmeliyor tiroit ilacı kullanıyorum sabah içip bir saat sonra kahvaltı yapmam gerekiyor o bir saatte yerinde durmuyor😊
Yenianne_ Nihalkrc202 16da seyirme gibiydi canim suan 18haftaligim duzensiz iki üç gune bir pıt pıt oluyor artık ama cinsiyetlede alakasi var diyorlsr erkek cabuk belli edermis kendini kiz daha gec hissedilir mis
Eros Nazikdemir daha cok küçük ilk gebeliklerde 20.haftayı bulur diyorlar. Benimki ultrasondada cok kipir kipir ilk hissettiğimde anlikti ztn cok kısa . Simdi 17. haftam elimle okşuyorum seviyorum hergün arada denk geliyor hareketleri ama tabi kısa sürüyor