Giz89 Cns_33 gitmedim hiç akışına bıraktık ama kendim progestan kullanmıştım bi 15 gün filan sonra bıraktım o ay hamile kalmıştım
sukayhanacar Cns_33 öyle bişey sakın düşünme 1 kere olduysa bi daha olur. ama doktora gitmeyi ihmal etme sakın
sukayhanacar sukayhanacar yumurtlama günlerini ateş ölçme yöntemiyle de hesaplayıp yapabilirsin yada ovulasyon kitleriyle yapabilirsin. hiç canını sıkma en son rahim filmi çektirirsin en azından içini rahatlatırsın canım
Naciye1303 ozgei Evet zaten kendiliğinden düşük yapmıştım ağrım falan da olmamıştı doktorum tekrar deneyebilirsin demişti
annee27 ozgei evet doktorum en az 3 ay korun demisti ben 2 ay korundm zaten vucudum 3 ayda anca oturdu ben 4 ayimda normal adet oldum bi nevi ve 3 adetten sonraki yumurtlama donemim sancili gecti anlam veremedim. Yumurtlama doneminde sanci cektm sonra ki ay normal sekilde adet gorup hamile kaldm. Tahminimce tuplerim fln ancak acildi. Bide adet gunlerimde sancili olurdu bnm ilk 3 ay agrim yoktu 4 ay kendi benligime kavustm agri cekmek guzel dgl ama cektigm icin sevinmistm. Cunku normale dondum. 😊
ozgei annee27 benim de bugun ikinci adetim başlıyor, ağrım yok benim de, ilk adetim de ağrısız oldu ben de şaşırmıştım demek ki vucut anca topluyor, cok istiyorum anne olmak Allah bana da nasip eder inşallah🤲
Giz89 Cns_33 takmam mı bide kiloluyum ben benim çocuğum olmck boşanalım bile dedim eşime ne kadar ağladım çocuklu hamile arkadaşlarımı gördükçe bide o zaman kuzenimle aramızda 2 ay vardı ben düşürdüm o doğurdu ve kızına benim koymak istediğim ismi koydu ben dahada bittim ama çok şükür Allah banada bi erkek evlat verdi o isim konusunu unutmamı sağladı 😊
Aise33 Cns_33 ben düşük yaptım bi kez adet gördüm sonra hemen kaldım oda düşük yapıp annemlere gitmiştim orda adet gördüm eve geldim bi daha olmadım hemen kaldım 😀
annee27 ozgei canim sen 3 adetinide gör ozamana kadar folikasit kullan ama bebeginde bi sknti olmasn ben bebegimi 16 haftalikken kaybettm. Doktorum folbiol kullandrdi en yuksek doz bebegimde noral tupdefektleri vardi. 3 adetini gorurken git ovulasyon testi al. Bnm doktorum 4 ay garanti hamilesin demisti adamcgz garanti bile verdi yani ama ben teldeki uygulamaya gore denedim ve olmadi sonraki ay ovulasyin testi aldm megerse telle farkliymis bnm yumurtlamam 2 gun onceymis kacirmisim onceki ay sen folikaait takviyeni yap vucudunu yerine oturt yumurta yogurt ye bol bol sabirsizsn biliyorm ama sık disini saglikli gebelik gecir benm ilk bebegim biranda oldu ve hamile olunca folik asit kullandm beslenmem duzgm degildi ve oglumun beyninde sivi birikti belinde aciklik olustu ve zorunlu kurtajla aldilar cok aci cektm 16 haftalikti kimse yasasin istemem oyuzdn folikasitini kullan iyi beslen insallah bikac ayada hamile kalirsin 🙏💙