YgmrYvz Zuleyha85 37+5 oldum bende medisis e gidiyorum gerçi medikal park oldu. Gün sayıoruz bakalım ne zaman gelecek bebeğimiz Doktorumuz 10 güne gelir dedi geçen hafta rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin saglıkla kucagımıza alalım inş
kubra03 Ben varım 😊 8 nisanda doğumum bir aksilik çıkmazsa Allahın izniyle hayırlısıyla inşaallah Büyükşehir hastanesinde olacak doğumum Rabbim tüm hamilelerin doğum yapacakların yardımcısı olsun kazasız belasız atlatalım inşaallah doğumlarımızı
Budaktugce Yeldaycl bende gataya gidiyordum taaki gecen haftaya kadar doktor gelme burasi hasta dolu kendini riske atma dedi suan sehir hastanesine gitmek zorunda kaldim.ve 40+4 gunluk gebeyim
Yeldaycl Budaktugce Çok az kalmış doğumuna Allah yardımcın olsun inşallah. Bana bişey diyen olmadı ne yapacağımı bilmiyorum randevuda alıp gidemedim gataya bu saatten sonra şehir hastanesi kabul edermi benide acaba
Meteannesi Budaktugce siz ne zaman gitmistiniz en son bende cuma gunune randevu almistim gataya nasil durum die gideyim bakayim dedim ama korkuyorumda medisis hastanesinede gidiyorum gecen hafta gittim iyiydi baya insan yoktu baya sakindi temizdi orayami kalicam bilemedim allahim bir yol gostersin yardimcimiz olsun insalah
Budaktugce Yeldaycl ediyo gidin bence ozele herkesin durumu yok cunku. Ve gerekli onlemler alinmis bisey olacaksa ozelde de devlette olur. Bolbol dua etmekden baska caremiz yok
Cansu_eraslan Dilaara bildigim kadariyla ediyolar randevusuz gidilip sira aliniyo. Fakat ben 38 haftada takibi biraktim ozele gectim onlemlerini almaya calismislar gebe disinda kimse alinmiyo binaya doktorlar oldukca azaltilmis fakat sehir hastanesinde karantina binalari burdan bagimsiz olmasina ragmen benim icim rahat etmedi o yuzden degistirdim gidip bi muayene olup bakin
YgmrYvz Duygu0606 evet yeni doğan ünitesi var yani aynı hastaneden bahsedioruz die umuyorum medisis di yeni medikal park oldu
Dilaara Meteannesi gatayı aradımm ama telefonda bilgi vermediler . Doktorla görüşüp bilgi alın dediler . Muayeneden sonra bizede bilgi verir misiniz ? Orda dogum yapabilecek miyiz
Burakfatma Dilaara canm bildigim kadarıyla aciliyet olmayana kadar doğurmuyorlar sadece etlik doğurtuyo
Dilaara Cansu_eraslan bende özele gitmek istiyorum oralarda pandemi olarak yedek de bekliyo ama devlet kadar kalabalık ve riskli değil bence . Gata direk dogum üzerine olmadıgı için çok sıkı önlemler alındıgını düşünmüyorm gebeler için
Cansu_eraslan Dilaara ben cinnahta hrs diye bi hastane buldm oraya gidicem sancilarmda var su an zaten. Pandemi degil aklinizda olsun
YgmrYvz Cansu_eraslan hrs de ömer altun var tavsiye ederim bana uzak olmasaydı kesinlikle ona giderdim
Tucengiz4480 [silindi] memnunum canım ilk öğrendiğim günden beri oraya gidiyorum.. Zeynep Hoca benim doktorum.. ben 13. Haftada doğum paketi aldım..
Burakfatma Yeldaycl kizlar gatayi onermem ben dogum yapali 10 gun oldu eşim gatada çalışıyor baya virüs lu hastalar var onermem bebekler cok küçükler hemen kapabilirler ALLAH korusun