Bilgenur Seymavrl ben uni baby Bebek vazalini kullanıyorum oldukça nemli bırakıyor pahalı şeylere gerek olmadığını düşünüyorum lierac alacaktım fiyatı çok yüksek ve bi kere alınmayacak o yüzden vazalin aldım doktorumda vazalin önerdi
ggzmkrcc Seymavrl 3. Ay bitince basladım lierac aldım internetten daha uyguna geliyor aynı zamanda nemli tutması için vazelin de kullanıyorum cok memnunum
Prensesss Seymavrl n11 den lierac aldım canım 20. haftada eczaneden sordum 180 tl dedi 200 ml olana ben 94 e aldım 👍 ilk zamanlar günde 2 kere simdi 1 kere sürüyorum 35 haftam bitmek üzere azcık çatladı tavsiye ederim
Emineslh Ben bio oil yağ eczaneden aldım 10 haftadan itibaren sürüyorum çok şükür daha birşey olmadı 19 haftayım
Seymavrl ggzmkrcc Emineslh Bilgenur Bende bi tane aldım galiba aldığıma da pişman oldum 70 tl çok pahalı geldi
Sakvsr Ben mustela kullanıyorum kızlar internetten sipariş ile aldım çok memnunum gece sürüyorum gün içerisinde nemli olduğunu hissediyorum
Sevde123 Vazelinde petrol var hanımlar kullanmayın. Bende mustela bio oil ve aktardan aldigim yaglari donusumlu kullaniyorum. Evet biraz pahalıya geliyor ama ömür boyu çatlak kalmaktansa bir sürü şey sürer en aza indirgemiş olurum o izleri🤗
Sevde123 Bilgenur evt zaten çatlayacağın varsa ne kullanirsan kullan illa oluyor ama hiç bişey kullanmayıp çok çok fazla çatlamaktansa kullanıp fazlalıkların önüne geçerim daha iyi birde bazı yağ karışımları var çatlama karşıtı olduğu gibi yeni catlamislari da tedavi ediyor az da olsa google dan araştırın bence
PembeLia Bilgenur Olabilir parfüm var içinde ondanda olabilir cildim hassastı zaten hamilelikte daha hassas oldu ama nemlendirmesi çok iyi.