Bilal-tugba25 Kızlar meraba. 27 haftasındayım hamılelıgın 65 kıloyla kaldım suan 70 kıloyum dr şeker yüklemesi ıstedı yaptıranlar varmı bı zararı varmı sızce lutfen yardımcı olur musunuz lütfen
Selimem Bende yaptırdım canım korkma 75 gr dı içtiğim ben 13 kilo aldım 27 yim sen çok az almışsın maşallah :)
1minikanne1 Benimde bu ay içinde şeker yüklemesi yaptırmam gerek ama bu koronadan dolayı zorla öğleden sonraya randevu buldum öğleden sonra 2 de gitsem o gün içinde yaptırıp sonuç alabilir miyim bilgisi olan var mı
Edanurdg 1minikanne1 aç karna olmanız gerek o saate kadar aç kalmanız doğru olmaz o saatte gitsenizde büyük ihtimalle bir sonra ki gün erken gel diyeceklerdir
3o_harf Ben evde açlık tokluk şekerimi sabah öğlen akşam ölçüp doktoruma bildirdim, değerlerim normal olduğu için yükleme yapmamıza gerek olmadığını söyledi.
Nisaakan_35 Kızlar bende 27. Haftadayım benden de doktor istedi ama gittiğim sağlık ocağı cevap vermiyor arıyorum hemşiremi cevaplamadı ve o mahallede 3 4 kişide pozitif vaka çıkmış 2. Doz tetenoz aşımıda 24 haftada zar zor yaptırdım