Burada benden güzel dualarını ve dileklerini esirgemeyen hiçbirinizi tanimadıgım halde bana dua eden yürekleri kalpleri güzel anneler ve anne adayları yada anne olmak isteyenler rabbim her iki cihandada sizden ebeden razı olsun inş rabbim hiçbir anneyi gelecekte evladıyla sınamasın Allahım bana dua edenlerin ve benden dua isteyen kardeşlerimin sen hayırlı dualarını kabul eyle korktuklarından emin umduklarımıza Nail eyle ve bu bulunduğumuz ülkecek imtihanımızı müslümanlara şer gibi görüneni sen hayra tebdil eyle Ve bize tüm islam alemine bundan sonra daha güzel günler görmeyi nasip eyle allahım giden günler gelen günleri aratmasın ne olur Amin Allahım ümmeti Muhammet’i kullarını sevdikleriyle birlikte cennete girmeyi ve cemalini görmeyi nasip eyle amin amin ecmAin sen anne olmak isteyen anne adaylarımızı kucaklarına hayırlı bir şekilde evlat nasip eyle Ben Günahkarım allahım Bedir’de yatan 313 şehidinin Hürmetin doğacak olan sabi sübyanlarının hürmetine beli bükülmüş yaşlılarımızın hürmetine ennn sevdiğinin peygamberimiz Muhammet Mustafa s as hürmetine sen dualarımızı kabul makbul eyle aminnn ecmAin uzun oldu kardeşler hepiniz Allah’a emanet olun 🤲