7+5 haftalık gebeyim ve hala doktor araştıması yapıyorum
ilk olarak can hastanesi Emre Canverenler e gittik kesinlikle tavsiye etmiyorum
orada olan doktor bir yakınımız şiddetle irfan Özer beyi önerdi daha gidemedim. Can hastanesi muayene ücreti SGK lu 135 TL
bir yakınım Medicalpark ya Volkan Emirdar da doğum yaptı illa git illa git diye baskı yaptı gittim.
aslında çok iyi ve işinin eğli bir doktor lakin gir çok detayı atlayıp ezbere konuşuyor ve insanı rahatlatmıyor eşim ve bende memnun kalmadık muayene ücreti 230 TL SGK lı doğum ücreti boş paket 5.300 TL den başlıyor.
Dün doğum yapmak üzere olan bir tanıdığımız vasıtası ile kordon tip merkezinde Cavit Mete Tarcan isimli doktora gittik eşimle o hastaneye o doktor gerçekten fazla siz sorumaya başladığınız an içinizi rahatlatacak şekilde cevaplar verip 230 500 TL hastanelerde son model ultrason olması halinde bile göstermedikleri renkli ultrasonlarla bakıp gösteriyor ve benim kanama sorunum oldu hangi bölümde oldu nasıl oldu diye de detaylı inceledi ve muayene ücreti sgk lu 75 TL ücretli 150 TL doğum sada hastanesinde oluyor full paket kuaförden resime kadar 2450 TL
dip not: sağlık ocağı doktoru kanda tuz miktarımın çok az olduğunu söylemişti bu doktordan başka buna dikkat eden kimse olmadı tavsiye ederim