inci07 Nesrin54 o zaman biraz daha abartıyim yazmayı unutmuşum gümüş kapak ve göğüs kremi de eklenebilir listeye😂
inci07 Nesrin54 Ben çok övülünce alayım dedim hatta bugün sipariş verdim korkuyorum yara olmasından annem yanımda olmazsa çok zorlanırım
Marinedeniz inci07 sampuands gerekli gelmedi bana cunki banyo ettirilmiyor bir sure hele ki hastanede hic yaptirilmaz
inci07 Marinedeniz deneme boyuydu belki kendim kullanırım falan diye attım çantaya belki çıkarırım bilmiyorum
inci07 Melike_ Melike_ almadım canım kayınvalidem dikti ama içi gözüksün istiyorsan büyük boy buzdolabı poşetine falan koyabilirsin
Deletedmom328 Nesrin54 valla göğüs ucu yarası doğum yapınca çekmeyen çok az kişi var ama gümüş kapağı takınca kesinlikle yara olmuyor
Leylus inci07 canım gebe okulundaki ebeler biberon emzik mama almayın emzirmeye 2-3 gün uğraşın doktorlar gerek duyarsa mamaya soylerler alırsınız dedi bende biberon emzik mama almadım yanlismi yapıyorum acaba ya 31 haftalıgim 😐
inci07 Leylus tabiki emzirmek için uğraşıcaz ama ben her zaman garanticiyimdir o yüzden her ihtimale karşı aldım ve çantaya koydum