Degisken Tubaprm elektrikli avent almıştım. Ama manuel kullandım. Süt gelmeyince bıraktım. Yine manuel alıcam
Mucizem7 Elifykpgl resim.atabilir mısın canm.bende alsam mi almasam mi diye düşünüyorm açıkçası ama karar veremyrm😊
Deletedmom124 Kizlar bol bol emzirin mastit olmamaya özen gösterin o zmaan ihtiyacınız oluyor eğer mastit olursanız ve çok ağrılı sancılı bir süreç çok zor bosaliyor göğüsler
Tubaprm Süt gelmezse gelsin diye tetiklemek için çok gelirse mastit için gerek diye düşünüyorum ama belki hiç gerek kalmaz ucuzda değil bu sebepten kararsız kaldım çoğu şeyi doğumdan önceden almayı düşünüyorum
Tubaprm Degisken yaa genellikle manuel olanı etrafındakiler kullanamadiklarini söylediklerinden elektrikli düşündüm
Degisken Tubaprm bende süt yoktu o yüzden memnun kalmamışta olabilirim. Ama manuel ile 30 ml geliyordu elektiriklide yarısı kadar birde acıyordu.
mls123 Tubaprm ben ne manuel nede elektirikli almistim cok sukur ikisinede ihtiyacim olmadi ama isterseniz manuel alin elktrikliye ihtiyaç olursa alirsiniz