PamirMira tatlım balıkçıyim ben zaten plakamiz 53 kahvaltıda da peynir niyetine hamsi yiyorum farkındaysan orda nr yazdın sütünü iç de büyü büyü de beynin gelişsin demek istedim çocuk zekayla kalmışsın gerçi şimdi çocuklar bile daha akıllı ama sen niye böyle zeka geriliği yaşadın anlamadim 😂 Allah'a şükür senin gibi dengenizler çok cikti da hepsinin hakkindan geldim cicim burda bu kadar insan senin gereksiz olduğunu beyinsiz olduğunu anladı neden hala ufacık da olsa zerre beyne sahip olmadığını neden kabul etmiyorsun anlamıyorum 😂 beyinsiz pamiiirrr zekâsız pamiiirrr gel seni bi dövem içim rahat etsin pamir 🤣ayy canim hadi baş git işine sen bize laf anlatma anlatamazsın yine gomerim seni buraya daha fazla rezil ederim sen bence git kaynananla dalaş ona bi tek sözünü gecirebilirsin 😂😂 Allah senin çevrendekilere sabir versin Eminim beynini çok sorguluyolardir kelimelerin yanlış telaffuzunda degistiriyosun da ahh tatlım sen bence çok tembel bi öğrenciydin çünkü birseyi okurken o konuyu anlayamıyorsun işte diyorum beyin geriliği var sende ama sen bana inanmıyorsun karakterden yoksun seni gel sana delikanlilik öğretiyim az vayy herkes diyodu zaten bayaa delikanlı kizsin diye de çevremdekiler hani bunu senin anlayıp da bana söylemene şaşırdım doğrusu ilk defa mantıklı bisey söyledin 🤣🤣🤣 şimdi baş git uza canımı sıkma daha da yazma defol arsız pislik 👊