hafsa2020 Kızlar maksimum 10 kilo almak istiyorm daha az da olabilir bunun için bebeğimi besleyip nasıl sağlıklı bi gebelik geçirebilirim yapanınız var mı?
Esinti hafsa2020 Aynı şeyleri düşünüyoruz :) ben de online diyetisyenle ilerlemeyi düşünüyorum 4. 5. Aydan itibaren
hafsa2020 Esinti bende bakcam netten ne faydalı ise bebeğe onu yicem hamur işinden kaçınmayı düşünüyorm inşAllah başarırız 🤗
hafsa2020 Ikra12345 ben ilk hamileliğimde 17 kilo aldım ve vermek baya zor oldu zaten son 3 kilosunu veremedim şimdi daha yeni hamileyim 6 haftalık ve dikkat etmek istiyorm doğumdan sonra zor gidiyor 🙄
Adedul Ikra12345 valla bende 8 aldım aynı haftadayız durum aynı, bugün ciddi diyet şeklinde yediklerimi yazmaya başladım çok kontrollü gidicem☹️
713 Bende ya.nasil oldu anlamadim evde durmaktan 2 haftada 1 kilo aldim.24+5 haftalik 4 kilo aldim.10 kilo ile bitirmek istiyorum ama asil bundan sonra alincak kilolar.bide 30 lari düsünemiyorum
hafsa2020 713 aynen asıl 30 dan sonra alınıyor valla dikkat etmek lazım sonra vermesi baya zor oluyor 😅
Ikra12345 Adedul açlığa dayanamıyorum abur cuburdan da vazgecemıyorum yemek yiyorum sonra hiç yememiş gibi acıkıyorum yoksa bende dıkkat etmek istiyorum şeker yüklemesine gitmek istemiyorum ortalık karışık 😞