Herkese merhaba bende burdan bir çoğunuzun doğum hikayelerini okudum güç aldım kendimi motive ettim benim hikayem hamile kaldıgımı öğrendiğimde doktor muanesine gttim bebegimi goremedi soyledi doktora kaç kez gttim geldim alttan muane kalp sesini bile duyamadı doktor düşük ilaçı verdi ben inanmadım çünkü hissediyordum ole bir şey olmadıgı ve tavsiyeler üzerine acıbadem altunzade baha celal doğana gttim bebeğimi gördüm kalp sesini duydum ve o an dünyalar benim oldu ilk 3 ayım mide bulantısı uyku halsizlikle geçti hiç bir şeyden sakınmadım kendimi herşeyden az az yedim 35 haftaya kadar çaliştim doktorum bir sorun olmadığı söyledi ve 38haftada sabah bir uyandım hafif sümüksü kanlı nişanım geldi doktorumu aradım hemen ağrın varmi diye sordu yok dedim 24 saat içinde olabiilir dedi yada herkese göre değişir dedi 3 gün geçti bende hayla tık yoktu 38+3 kontrol muanesine gttim herşey yolundaydi ve o gece herşey başladı koltukta uzanıyordum bebeğim inanılmaz hareketliydi ve birden sıcak bir şeyler geldi inanılmaz şakır şakır suyum geldi ve durmuyordu doktorumu aradım hastaneye gelmemi soyledi eşim annemle hemen gttik hastaneye nts bağladılar ama hayla suyum gelmeye devam ediyordu ebe açılmam varmı diye baktı sıfır açılma ama çatım çok dar olduğunu pelvis kemiklerim kırılabilir doğum zor geçer dedi epidural sezaryen olmaya karar verdim doktorum geldi Eşiminde benimle girmesini istedim ama coronadan dolayı yasak olduklarını söylediler hemen beni ameliyathaneye aldılar aneztesi uzamanı geldi derin nefes aldım belimden İğneyi yaptı ve korkulacak bir durum değildi kollarımı bağladılar ve sıcaklığı hissetim ve ayaklarım tamamen uyuştu hiç bir şey hissetmedim operasyona başladılar çekişmeleri hissetmedim kütük gibiydim sadece çok üşüdüm hemen ısıtıcı gbi bir şey getirdiler çok iyi geldi çıkarma anında canım biraz yandı omuz kemiklerim cıkacak sandım biraz bagırdım ay diye hemşire omuzlarımı tuttu ve o an bebişimi gördüm o an harikaydı hemencik koynuma koydular öptüm kokladım bebişimi götürdüler benide cıkardılar hemen odaya uyuşma geçince hafif bir ağrım olmaya başladı rahim kasılmasından dolayı olduklarını soylediler agrı kesici yaptılar coronadan dolayı hastanede cok kalmak istemediğimi soyledim gazımıda cıkardım bir gün kaldım hastanede hijen cok iyidi hastanede sürekli bebek hemşireleri doktorlar yarım saat bir geldiler kontrole sütüm hemen gelmedi Mama vermek zorunda kaldım 2 gün sonra geldi Sütüm benim meme ucum olmadığı bebeğim tutamıyor sağıyorum öle veriyorum bir haftalık olduk bile sarılığımızda yok çok şükür doğumdan iki gün sonra cocuk doktorunda kontrole gttik herşeyi iyi olduğunu soyledi rabbim isteyen herkese evlat sahibi etmeyi nasip etsin 🙏