Canangemicii LeylaEce 20.nci hafta da girmiştik alsancakta barış büke diye bi doktora yönlendirdi o da cook iyi bi doktordu biz memnun kaldık 😊 siz ne zman gitceksiniz kontrole
LeylaEce Canangemicii 25 nisanda çağırdı sanırım o zaman yönlendircek ücret ödediniz mi hemen aynı gün oluyor mu ki alsancakta 😲 ay amma şey sordum
Canangemicii LeylaEce evet canım ona da ayrı bi ücret veriyosun biz 500 lira verdik yanlış hatrlamıyosam ama baya ilgili herşeyine baktı
LeylaEce Canangemicii sadece ultrason kontrolü mü yapıyor başka bir kontrol da yapıyor mu acaba ben hastahanede yaptırcaz zannediyordum valla öğrenmiş oldum sağolasın.
Canangemicii LeylaEce bütün organlarına ellerine ayaklarına iç organlarına tek tek bakıyor eksiği fazlası var mı diye. Benim 2li testte ensesi kalın cıkmıstı o yüzden ona yönlendirdi perinatologmuş o doktor sizi belki başka birine yönlendirir bilemedim simdi 🙂
LeylaEce Canangemicii sıkıntı çıkmamıştır inşallah ben diğer yorumları okuduğumda hastanede yaptırdım diyenlerde vardı bilemedim belki başkasına yönlendirir 🙄 ay baya da var daha bakalım 😊
Canangemicii LeylaEce yok çok şükür gayet iyi prensesim korkutmuştu bizi ama çok şükür sizin cinsiyet ne 😊 başkasına yönlendirse bile ben barıs beyi tavsiye ederim maddi olarak sıkıntı olmucaksa ona gidin derim çok ilgili herşeyi siz sormadan söylüyo size
LeylaEce Canangemicii bizim de kız 😊 çok iyi oldu konuştuğumuz eğer yönlendiritse birisine ben de ona gideyim araştırdım yorumlar filan da iyi baya. Sen benden daha önden gittiğin için tecrübelisin bana da söyle neler yaptı nerelere yönlendirdi lütfeeen 🙏🙏😊
Canangemicii LeylaEce Aa ne güzel 🥰🙏🏻 Kız iyidir candır 🤩 elimden geldiği kadar yardımcı olurum tabi Bizim ilk başlarda sıkıntı yasşadık inşallah bundan sonra bi sıkıntı olmaz sen sormak istediğin zaman yaz bildiğim bişey olursa bilgilendiririrm 🤗
Kumkumm Harika90 16 haftalıkım cinsiyet konusunda tahmini nasıl sizce bana söyledi kesinmi dediğimde evet dedi bazı insanlar şuan küçük tam belli olmaz diyor ama bilemedim
Harika90 Kumkumm bence değişmez 12haftalık gibi bana kız gibi dedi 16haftalık falandım erkek %100dedi daha doğum yapmadım ama erkek dört boyutludada gördüm 😊
denizkuzum [bilinmeyen] bende sırf google yorumları yüüzündrn kararsız kaldım memnun olan çok kişide var anlamadım
Esel35 Serife117 sezeryan olacağım için onu sormuştum 1 ay oldu tabi 2500 dedi eğwr değişmediyse tabi