Kocak35 Merhaba bende Konak Hayat Hastanesi Dr. Fatih Tuncel’e gidiyorum 7 haftalık oldum ve doktorum cok ilgili cok memnunum fiyatıda 60 tl doğum ücreti 1900 tl
s_e_d_a Özel hayat hastanesi için Google daki yorumlar çok endişe verici doğum için doğum yapan yok mu acaba orada bilgisi olan
Mervelifsu s_e_d_a ben de oyle biliyorum hatta sezeryan ile Doğum yapan bir bayan vefat etti sargı bezini mi ne unutmuşlardı ben mi yanlış hatırlıyorum:/
denizkuzum s_e_d_a bende sırf internetteki kötü yorumlar yüzünden tereddüt ettim varmı gidip memnun kalan özelden bilgi alsak
EsraaMus Brgzl Yanlış yazmışım 34. Haftadayım bende 3 gün var aramızda. Benimde tahmini 19 mayıs gibi bakalım ne zaman gelirse☺️
Gmze23 DilarAykut su hospital hastanesi normal doğum 3 milyar sezaryan 3.5 milyar ama herşey dahil içinde muayene ücreti de 88 tl
Kumkumm Harika90 16 haftalıkım cinsiyet konusunda tahmini nasıl sizce bana söyledi kesinmi dediğimde evet dedi bazı insanlar şuan küçük tam belli olmaz diyor ama bilemedim
Esrakocak Harika90 Merhaba bende gökalp beyin hastasıyım pazartesi günü sezeryan olacağım Allah nasip ederse verebileceğiniz Bi öneri varmı bana doğumla yada hastane ile ilgili
Harika90 Esrakocak İnan hastanede doktorumuzda dört dörtlük bu konuda İçin rahat olsun senin için ne sağlıklı ne değil doktorumuz söyler ve ona güven benimde çsrşamba kontrolüm var nasipsede 22nisan çarşamba doğum yapıcam bende sağ Salim kucağına almak nasip etsin rabbim😊😊❤️🙏
Esrakocak Harika90 Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah teşekkür ederim 🙏