Gzmsydr Aysenes 14 15 haftalarda benim cok başım Ağrı di bu hafta kesildi kafa derim aciyordu artık eşim masaj yapıyordu bol bol .s
Fatma-asel_29 Aysenes o haftalarda günlük ağrıyordu magnezyum eksikliği ağrı yapıyormuş magnezyum kullanabilirsin doktora danışarak ben 3 aya yakındır kullanıyorum rahatım
Gulinal Bende 26 haftalık hamileyim ve geçtiğimiz hafta nerdeyse hergün baş ağrısı çektim doktorumu aradım minoset verdi. Migren var bende normalde hiç ağrım olmamıştı.. minoset işe yaradı ama kesti ağrımı 😊 geçmiş olsun sana da 🙏🏽🙏🏽
Aysenes Gulinal bende yarin arayim diyorm tansyonumda bormal bidahaki randevumde 11/5 de var daha ama dayanilmaz oluyo
Aysenes Fatma-asel_29 evet yarin bir arayim bakiyim ben belcikadaym oyle gidemiyorumda bide vakalar benm kaldigm bölgede cogaldi enazindan arayim tesekkur ederim yazdigniz icin❤️
Aysenes Hanifee1273 hahah olabilirmi ki hayatimda görmedigm bas agrisini smdi cekiyorum birde cok usurum 😁
Hanifee1273 Aysenes bilmem öyle gördüm hep sizde başım ağırlıyor diyince bi deniyim dedim tuttu birde ayaklar filan soğuk olurmuş 😂
Sezcen Kesinlikle magnezyum bende migrenden çok çektım hamilelıgım ilk zamanlarında sınra doktırum magnezyum hapı yaZdı suan 36+4 dum ve uzun zamandır başım ağrımıyor 🙏 Allaha şükür
EbruIrmakAhmet Aysenes bende o haftalarda çok çektim canım hergün yattım yorgan döşek parol yada minoset içebilirsin benim doktorum günde 4 taneye kadar veriyo zararı yokmuş
Aysenes EbruIrmakAhmet bizim burda paracetamol var bende ondan iciyorm ama bir gun iyise 2. Gun yine agryor 😟