Gupssse Ayrsz-grmcee hayırlı olsun ne diyelim biz daha birinciyi görememişken 4.ye hamile olman ne güzel
Dilara8228 Ayrsz-grmcee Rabbim ömürlerini güzel etsin insallah 🙏 Bende 24 yaşındayım 3.ye hamileyim 😂
kayseri_1234 Ayrsz-grmcee bende 3. Yü kızıma kız kardeş olarak denemiştim ama o da erkek oldu artık bitti çocuk meselesi derken 4. Süpriiiz dedi, bende 35 yaşındayım 4. Ye hamileyim 3 hafta sonra doğuracam inş.
sukranaslier Dilara8228 3. Ye mi hamilesin maşallah canım bende 24 yaşımdayım şunu doğurayımda uzun zamn istemiyorum bir tane yeter Kendimden geçtim zaten
Minis Maşallah bizde 4 kız kardeşiz kalabalık güzeldir maddi durumınuz varsa ve annen kayınvaliden destek olursa 3 4 farketmez sağlıcakla alın kucağınıza
Dilara8228 sukranaslier valla çok zor canım ama güzel . 2 tane oğlum var rabbime şükürler olsun bunuda kız için yaptım bakalim ne çıkacak 😂
sukranaslier Dilara8228 çok zor Allahım pantolon giyinmeyi özledim kendi tşörtlerimi giymeyi özledim aynanın karşısında kendimi zayıf görmeyi özledim :)