Byzb1 SonGoku22 ilkim_bebe ,cigitofficial canım ben bunlardan sipariş verdim çok kaliteli geldi özellikle cigitteki ürünler . İlkim bebeden battaniye ve bornoz seti aldım çok güzel kalitesi
Snmdnz SonGoku22 enucuzbebekmarket cok uygun ve fiyatina gore kiyafetler cok guzel birde bebegen var canm
ilkgozagrim_ koza_bebek diye bir sayfa var ben neredeyse herşeyi ordan oldum ve aşırı memnun kaldım çok güzel ürünleri.. https://instagram.com/koza_bebek?igshid=vae7qthemsvf
Damla_K Snmdnz sagol canım bende 5 li takım ve battaniyeleriyle havlusunu ordan alcam sectim de insallah guzeldir
Minnakdavsan Damla_K çok değil canım ama bi yapısı değişiyor o aynı renk kalmiyor ben muslin kundaklardan almıştım hepsinin kumaşı farklı farklı beğenmedim açıkçası lcw aldıklarım çok güzel hala kullaniyorum
Damla_K Minnakdavsan şansımıza artık canım :) ben muslin degil de direk triko battaniye penye battaniye ve havlusunu ordan alcam. Bi de 5 li takımları uygun geldigi icin ordan bi kac tane aldım bakalım hayırlısı diger arkadas da sorun yaşamadım diyor sansıma artık ❤️