Rumeysaaa canım eğer 3. Gün embriyosuysa trasnferin 12. Günü yap, eğer 5. Gun embriyosuysa trasnferin 10..günü yap, bende tüp bebek ile hamile kaldim 5. Gun embriyosuydu ve 9. Gun yaptim silik cikti 12. Gun yaptım iyice koyu çıktı 13. Gun kan verdim zaten orda tam cikti şuan tek yapman gereken benden sana tavsiye pozitif ol canim benim varmis gibi hisset bol dua et icini rahat tut kendini yorma dinlen kabak çekirdeği ananas falan tüket en onemlisi kesinlikle heyecan ve stres yapma ben ilk gunden varmis gibi hissettim test pozitif ciktiginda bile inanki cok heyecan yapmadim sakin kaldim suan 3 aylik oldum halende rahatım belki en basta kafam boyle rahat olsaydi bugune kadar tup bebeğe bile gerek kalmayacakti diye dusunuyorum kendim için o yuzden yeni yeni anliyorum kafamiz rahat olacakmis, bir arkadas benimle beraber trasnfer yapti hamileydi ve cok takıntılık yapti stres yapti bebek düştü o yuzden rahat olmaya calis lutfen, evet elinde degil ama sen o varmis gibi düşün rahat ol, elini karnina koy ve salavat çek bol dua et Kuran dinle Allah’in izniyle sana dua edicem ve insAllah inaniyorum ki pozitifi tam net goreceksin, hafiften çizgiyi bende gördüm bu arada 😍