ayseakcura Kızlar sabah kalktığımdan beri sağ kasığım ağrıyor bi ara geçti şimdi duşa girdim geçer diye geçmedi .. bacaklarıma yayılıyor ağrısı 36.3 haftadayım size de oluyor mu 😖 çok canımı acıtıyor acısı
Murataras01 ayseakcura benimde bu sabah kaburgama bir ağrı girdi kitlendim kaldım doğuma yaklaştığımız için o bende 35 + 1 haftalık hamileyim
Esrayldz ayseakcura Geçtiğimiz haftalarda oldu kendiliğinden geçti 4 5 gün sonra et kesiği gibi bir ağrı doktor magnezyum al dedi 5 aydır alıyorum zaten🤷♀️ artık iyice ağırlaştığımız için zorluklar başlıyor Allah yardımcımız olsun🙏
Esrayldz Murataras01 Bende sizinle aynı gündeyim ve aynı ağrı 2 gündür bendede var göğsüme doğru yayılıyor ağrı hatta boynuma kadar doktora gitmek gereklimi doktoruma yazdım cevap vermedi 😕
Murataras01 Esrayldz gerekmez çünkü doğuma yaklaştık bebeğimiz buyudu kendi kasıyor sertleşiyor bu durumda kaburgalarımza ağrı giriyor kitlenip kalıyoruz iki elinle karnını ovala bebek kendisini bırakacaktır bu sayede ağrı kalmaz
Esrayldz Murataras01 İnternetten bakıyorum bebeğin ve rahmin büyümesi ile alakalı diyor ama yinede korkuyorum sanki kalp krizi geçirecekmişim gibi oluyor🤭Normal zamanda olsa doktora git ama işte ortalık fena 1 aydır kontrole bile gitmedim korkudan Allahım yardımcımız olsun🙏