2104 34+5 haftalık hamileyim 2 seferdir uykudan uyandıracak kadar ellerim ve ayak tabanlarımda kaşıntı var ve bugün tüm gün vucudumu kaşıyarak geçirdim. Çıldırcam geceleri uyutmuyor bakıyorum hiç bişey yok aranızda bilgisi olan var mı?
misbebek 2104 arada benim de oluyor bakalim bilen cikacak mi ben de 38 haftalik hanileyim arada oluyo ama sukur ya
Hediyeee 2104 canım ellerinde ve ayaklarimda varsa gebelik kolostazi malesef bebek karaciğere baskı yapıyormuş ondan yani krem filan da fayda etmiyo 37+1 haftaligim ve sezeryan olmak istiyorum 34 haftalıkken başladı bnimde her yerim yara oldu malesef doğumdan sonra geçiyormus
Mucizemm25 2104 bence bi karaciğer enzimlerinize baktirin yükseldiğinde kaşıntı olabileceğini okumuştum
Abgkrgz41 2104 canim benim doktorum kaşıntı normal değil demişti ama sürekli kasinirsan bence bı doktoruna sor
Elfaydgn Kızlar bendede vardı ennson cildiyeye giderek kurtuldum ben vücudumu kanattım yani kaşıyarak düşünün bana karışım ilaç yaptırdı eczanede ve 2 kere sürdüm hemen etkisini gösterdi 33+3üm bu arada
2104 Elfaydgn ama kaşıntı var sadece kabartı falan yok seninde bu şekilmiydi. Neden olmuş peki. Çok geçmiş olsun 😊
Elfaydgn 2104 gebelikle alakalı maalesef hamilelik döneminde böyle şeyler oluyor dedi doktor hamilelik sonlanana kadar sürer dedi fakat seni kremlerle rahatlatalım dedi.benek karaciğere baskı yaptığı için oluyormus enzimler dışarı akıyor ve kaşıntı yapıyormuş
kbrsrkn Vıtamın yada demır ılacı kullanıyosan onlar yapıyo bende aynısı oldum ılacları kestım kasıntım kesıldı.
2104 Hediyeee evet ya ellerimin içi ayak tabanı ve üstü kaşındıkca kaşıyasım geliyo gece uykudan uyandırıyo 🤦♀️ Dr. Cuma gidicem inşallah sadece gelip gecici bişeydir doğuma 1 ay var daha dayanılcak gibi değil☹️ Çok gecmiş olsun sanada inşallah gecer hemen
Hediyeee 2104 allah yardımcın olsun canım çok zor evet doktordan gelince yine yaz aç git bide açlık safra asidi testi isteyebilirler çünkü
kbrsrkn 2104 sonucu da yaz bakalım ınsallah ıse yarar, ınsallah ılaclardandır. Doktorumla konustum bugun ılacları kesınce kasıntım durdu dedım. Bı sure kullanma vucut toparlasın kendını sonra baslarız dedı.