Betultatlisu Seray123 kaç haftaliksin. Zaten bir süreden sonra kendin yatamicaksin nefes darlığı yapıyor.
Glbgc Seray123 benim bebeğim sağ taraftaymış doktorum sol tarafa yatmamı söyledi ama bir süre sonra istemsizce sırt üstü yatmış buluyorum kendimi. bende sırt üstü yatmanın bebeğe kan akışını iyi sağlayamadığı için önerilmediğini duymuştum
ayseogndr Seray123 iyi değil bence de doktorum bana sol tarafa doğru yat bebek ve senin kan dolaşımın için en iyi sol tarafa yatmak tabi gece sağ sol yapıyorum ama genelde sol
DamlaNur29 Betultatlisu ben yattıgımda sırtım batıyor kuluckalarım acaba ondanmı kaynaklı yaa 16 haftadayım daha
Seray123 Ssultann genel olarak sol yada sağ tarafa yatıyorum ama bazen uyku esnasında sırt üstü yattığım da oluyormus eşim söyledi
Kbracoskun Seray123 çocuğa oksijen gidebilmesi açısından di sanırım yanlış hatirlamiyor isen sol tarafa yatman gerekiyor canım sırt üstü yatmak sakıncalı imiş.. ben ya sağa ya sola dönüyorum sırt üstü hemen nefesim kesiliyor 🙄
Betultatlisu Seray123 evet bebege giden damarlarla alakali. Doktorum çok detaylı anlattı unuttum. Sola yatmak iyi diyorlar. Ama bir süreden sonra sol tarafın da ağrıyor. 😒
Betultatlisu DamlaNur29 erken gibi ama belli olmaz. Ben sırt üstü yatınca belim rahatlıyor. Ama 31 haftaya geldim fazla yatmiyorum.
Burcu3509 Dolaşım sistemi bakımından senin ve bebeğin için sol tarafa yatmamızı öneriyorlar doktorlar.
Tugce_S Sağ veya sol tarafına yat ama sırt üstü yatmak gerçekten çok tehlikeli damarları kapatıyor kan akışı sağlanamıyor