Unlcsk Selam kızlar 31 haftalık hamileyim 10 gündür fln bebek hareketlerini çok sert hissediyorum. Nasipse kızım olcak. Sanki yerinden çıkacak gibi şiddetli vuruyor ve dönüyor sürekli bayağı aşağıda. Sizde de oluyor mu
Sehercayr Aynı haftadayız Unlcsk aynı haftadayız , ben de son zamanlarda aynı şiddetli hareketleri hissediyorum durduk yere bazen bir vuruyor yerimden zıplıyorum😀 benim de prensesim olacak isim ne düşünüyorsunuz bu arada 👸🙈💖🥰
canbazaysegul Unlcsk 32+5 im bende kızım olucak benimde 4 gündür bende aynı şekilde hissediyorum çok sert hareketleri çok geriyor karnımı 🤔🤔
Minnaksever Unlcsk ben de 31deyim kızım olacak inşallah 3 gündür canımı yakıyo birden sanki çıkmaya çalışıyor ittiriyo çok zaten karnım sürekli yamuk yumuk
Zehraaktas Unlcsk o haftalarda benimde öyleydi ama 33 e filan gelince biraz yavaşladı 34 35 36 da baya harrketliydi şimdi 37 olduk sadece kasılmalar oluyor 😊 tekmesini filan hissetmiyorum atmıyor herhalde küçük hanım😊
Edacvdar Benimde 31+6 kızım olucak😊 çok hareketli bizimde son zamanlar çok kuvvetli vurmaya başladı 😂
Sehercayr Kizlar bu arada beni dogum stresi şimdiden sardı bu malum olaylardan dolayı siz ne düşünüyorsunuz 🥴 hıc düzeleceğimi düşünmüyorum şu durumun Allah hepımızım yardımcısı olsun😖
Edacvdar Sehercayr valla durum hiç düzelicek gibi değil kötüye gidiyor hep Allah korusun hepimizin bebişlerini 🙁
Unlcsk Sehercayr bir an önce geçecek gibi görünmüyor eşim doktor yani en az üç ay belki Allah bilir ama :( yine de umutları yitirmemek lazım dua edelim bol bol Allah hepimizin yardımcısı olsun