Zumre Kızlar cok cok kabizim afedersiniz tolete cikamiyorum doktorada gidemiyorum acaba saglik ocagina gitsem duphalac yazarlarmi birde saglik ocaginda ultroson makinasi varmi acaba bilgisi olan varmi
zeyzey95 Zumre İngiliz tuzu al canım aktardan yada Internetten epsom salt olarak da geçiyor. Bir bardak suya 1 çay kaşığı yap iç işe yaramazsa 1 tatlı kaşığı yap iç baya etkili
DamlaNur29 Mlis bitkisel çaylar zararlı içinde ne olup olmadığı belli degıl bilginiz olmadan böle bişey demeyin bence şurup bile sakıncalı doktor yazmadan doktor kontrolünde olmalı ilaçta
Tgbb Zumre ultrason olmaz da kalp dinlemek için el terminali gibi küçük bir alet var. Bol süt iç pişirmeden zeytin yağı varsa yarım çay bardağı o da iyi gelir. Kayısı kompostosu da iyi gelir. Allah yardımcın olsun.
mutser Doktoruna arayıp ilaç ismi alabilirsin ya da güvendiğin bi eczane varsa direkt git ya da sağlık ocağını da arayabilirsin kendin bizzat gitme ama tehlikeli 😞
Zumre Doktora danismadan hicbirsey kullanmak istemiyorum bitkisel caylar ellbette faydali ama hamileyim diye korkuyorum doktor kontrolunde ilac kullanmak icin gitmek istiyorum yoksa gitmeye cok korkuyorum hepiniz cok sagolun allah razi olsun
DamlaNur29 Zumre ben demir ilacımı degıstırmek için gitmiştim eş değer bi ilaçla ayrıca midem cok yanıyor diye gitmiştim oda ilaç yazabilirim dedi yani yazıyor daha önce yazdırdım şurup ayrıca ama doktorum önermişti tabi ki
DamlaNur29 Zumre bana kefir cok iyi gelmişti sabah aç karna yemekten 1 veya 2 saat önce bi dene istersen canım probiyotik var içinde bide activex yogurt ikisini bir al ye
Mucizebebegim3 Zumre Canimsabah ac karna 3 4 adet kayisi kurusu ye su ic ve afedersn makatina fitil atar gibi zeytin yagi sur ..Ben her lavabodan sonra zeytin yagi surdum hemoreitimi bile azalttm sukurler olsn yasamadm birdaha .Birde acisiz salgam ic abartmamak kaydiyla