BatuveSelim Cansel marketlerde satilan kutu visne suyu al, ic ve sol yanina yat. Bebek hareketlerini duymak icin birebir.. gonlunu ferah tut🙏
HilalCeylan1 Cansel canım bende 26+4 üm ve bugün bebeğim çok az oynadı çikolata yiyorum öyle kendini gösteriyor gündüz temizlik yaptıgım icin yoruldu sanırım sıkıntı yapma çikolata ye dinlen kendine gelir 💕
Cansel Damla________ yani kıbırdamıyo uzun süre uğraşırsam bi seğirme gibi oluyo çok hafif yani tekme gibi falan sert değil ama çoğunlukla kıbırdamıyo ne sabah ne akşam
1prensannesiozge Haftada benim de hareketleri azalmıştı oluyor öyle arada Bebek yoruluyor uyuyor olabilir. Ama içiniz rahat etmeyecekse doktora gidebilirsiniz.
Ozacarikra Cansel tatlı bişeyler yemeyi denedinmi o zaman kıpırdıyolar yada kendini yorduysan dinlenmeye alıyodur kendisini ondanda haraket etmez bence doktoruna da danış bir derim
Damla________ Cansel oynuyor ama sık ve belirgin değil yani genelde 1 2 gün ohnamazsa doktora gidin diyorlar ama sen b gün doktora gidince sor bence kötü b şey olucagini düşünmüyorum ben insallah da yoktur 🙏