Ssultann busra4259 alle klinik erhan karaalp en son 400 dü muayene ücreti bütçenize göremi bilmem ama
Momgirll busra4259 Pendik’te Hüsniye Necef Şahin özel muayenehanesi var ücreti 250 ₺ ama ben 3 Yıldır onunla devam ediyorum çok memnunum tavsiye ederm♥️
Humi Ssultann cok seviyorum o doktoru instagramdan takip ediyorum. Nerelerde dogum yaptiriyo ucretleri nasil
busra4259 Ssultann yok arzu hanımı söyledi birisi onu sordum 500 dediler, Furkan bey 3 sene önce 450-500 dü. O yüzden Furkan beyle Erhan bey daha pahalı olabilir diye düşünüyorum 😐
Ssultann Humi anlaşmalı hastaneleri var canım instagram sayfasında yer alıyo zaten fiyatları bana uçuk geldiği için değiştirmek zorunda kaldım imkanım olsa asla vazgeçmezdim
Ssultann busra4259 erhan hoca 1 ay öncesine kadar 400 dü işte ama hepsi çok iyi doktor detaylı ultrasonuda orda emre hocaya yaptırmıştım perinatolog çok memnundum kısmet 🤷🏻♀️
Akts busra4259 ümraniyede yasemin çakar kement ben kendisine gidiyorum şuam için memnunum 120 tl muayene
Akts Marryy santralde igdaşın üst katında kliniği var fera business 3 doktor var zaten hepsi iyi beğenilen doktorlar
Akts Marryy evet benim daha haftam gelmedi yapıyor diye biliyorum belirli günlerde bi arayıp bilgi alabilirsin cok yüksek degildi sanırım